To kupuj pod te świetnie wyniki przecież jeszcze są jakby za darmo przez 10 lat na NC teraz to okazja ja kasę zamrozilem przez 8 lat bez dywidendy prezes i zarząd czekają na dawcę kapitału
ja mam juz wystarczająco , a wyniki są dobre bo rentowność na poziomie 8% nie jest taka zła ,pewnie z biegiem czasu i nad tym popracują i będzie wyższa
Człowieku nic do Ciebie nie ma ani do innych ale to brak szacunku do inwestorów z ulicy bez dywidendy tego nie da się ruszać prezes ignorantem jest i kropka
Czy ty wiesz w ogóle co to jest dywidenda. Uczepiłeś się do tego jakby to dało ci nie wiadomo jakie profity. Chcesz zarobić na paczkę szlugów to idź i pozbieraj puszki po piwie. Lepiej na tym wyjdziesz. Akcje nie rosną bo brak zainteresowania wśród inwestorów i tyle. Jest słabo i lepiej nie bredzić o czymś o czym się nie ma pojęcia.
dywidendę płaci spółka która szanuje inwestora i nie musi dać więcej lecz podzielić się zyskiem a nie kupować złote monety a Ty koleś nie obrażaj ludzi na forum spółki posiłkowały się kredytem żeby inwestor z ulicy był zadowolony ze prezes i spółka ma większe udział to swoją dywidendy może przekazać na rozwój Prezesie nie jesteś za dywidendę to sobie daruj te wpisy