• jem i jem Autor: ~śmieć [87.205.85.*]
    produkty Wawela na rano jak wstanę na śniadanko, na obiadek na podwieczorek no i na kolacje kilka czekolad. Nawet kot i pies żrą michałki, malagi oraz kasztanki. Wydałem już kilka stów w 2 tygodnie myślicie że moje zakupy mają wpływ na kurs? Mogę jeszze namówić rodzinę i znajomych z ich zwierzętami by opróżniali kilka półek dziennie w biedronce. Może wtedy wróci na 850 co najmniej jak myślicie?
  • Re: jem i jem Autor: ~Adam [188.191.218.*]
    Ja też kupuje produkty Wawela. Na pewno to pomoże nie zaszkodzi (-:
  • Re: jem i jem Autor: ~Andi [37.47.135.*]
    Przyznam się, że od kiedy mam akcje Wawla też preferuję wyroby tej firmy.
    Świadomy wybór.
    Niedługo będzie płacona dywidenda. Teraz warto dokupić po niskiej cenie by mieć więcej akcji.. Kurs przed wypłatą dywidendy zawsze idzie w górę.
  • Re: jem i jem Autor: ~śmiec [87.205.85.*]
    to dajesz PKC do 710,0000  i bierzesz te 250 akcji :D
    Biorę po 700 od jakiegoś czasu mam już sporo uzbierało się za 150 k. Czekam spokojny o zysk. Wawela mam od kilku lat i nigdy tutaj nie straciłem.Życzę powodzenia innym akcjonariuszem.
    Pomału zbliża się dywidenda mam sporo akcji więc wezmę sporo kasy. Życzę tego innym akcjonariuszom Wawelu

Zarząd Wawelu chce zarekomendować wypłatę dywidendy z zysku osiągniętego w 2018 roku - poinformował prezes spółki Dariusz Orłowski w liście do akcjonariuszy.
    "Sytuacja finansowa i bilansowa spółki jest bardzo dobra. Pozycja gotówkowa uległa dalszej poprawie. Plany inwestycyjne zostały w większości zrealizowane, a bieżące potrzeby są na poziomie nieco przewyższającym amortyzację. Pozwoli to na rekomendowanie wypłaty dywidendy" - podano.
  • Re: jem i jem Autor: ~Marian_Pazdzioch [88.156.138.*]
    Tak tak naganiajcie biedych ludzi na wawela. Idzie kryzys widać jak wszytsko dołuje przed wakacjami wszytsko walnie ...
    Nikt nie nagania . Każdy zrobi jak zechce. Aviwa kupiła za 700 i na pewno by nie stracić. Dywidenda za kilkanaście dni więc spokojnie o zyski. Kto poczeka lub dokupi nie straci. Info o dywidendzie za kilka dni
[x]
WAWEL -0,90% 664,00 2025-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.