produkty Wawela na rano jak wstanę na śniadanko, na obiadek na podwieczorek no i na kolacje kilka czekolad. Nawet kot i pies żrą michałki, malagi oraz kasztanki. Wydałem już kilka stów w 2 tygodnie myślicie że moje zakupy mają wpływ na kurs? Mogę jeszze namówić rodzinę i znajomych z ich zwierzętami by opróżniali kilka półek dziennie w biedronce. Może wtedy wróci na 850 co najmniej jak myślicie?
Biorę po 700 od jakiegoś czasu mam już sporo uzbierało się za 150 k. Czekam spokojny o zysk. Wawela mam od kilku lat i nigdy tutaj nie straciłem.Życzę powodzenia innym akcjonariuszem.
Pomału zbliża się dywidenda mam sporo akcji więc wezmę sporo kasy. Życzę tego innym akcjonariuszom Wawelu
Zarząd Wawelu chce zarekomendować wypłatę dywidendy z zysku osiągniętego w 2018 roku - poinformował prezes spółki Dariusz Orłowski w liście do akcjonariuszy. "Sytuacja finansowa i bilansowa spółki jest bardzo dobra. Pozycja gotówkowa uległa dalszej poprawie. Plany inwestycyjne zostały w większości zrealizowane, a bieżące potrzeby są na poziomie nieco przewyższającym amortyzację. Pozwoli to na rekomendowanie wypłaty dywidendy" - podano.
Nikt nie nagania . Każdy zrobi jak zechce. Aviwa kupiła za 700 i na pewno by nie stracić. Dywidenda za kilkanaście dni więc spokojnie o zyski. Kto poczeka lub dokupi nie straci. Info o dywidendzie za kilka dni