Wizjoner zainwestowal 1 lutego 2018 roku - 109 mln 457 tys PLN w obligacje Gremi Park Sp.z o.o. ( obecnie Next Holdings ) bez zadnego zabezpieczenia , z terminem wykupu w 2058/2059 roku. Od wielu lat w listach do akcjonariuszy pisze - przygotowuje KCI , Gremi Media na dzialanie w otoczeniu kryzysowym - kryzys to my mamy od 2009 roku , kiedy Jupiter zainwestowal w Krowodrza i pojawil sie wizjoner ze swoja ekipa .
40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej.
Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej.
nawet w Amber nie wpadli na to że mogą brać kasę od ludzi i wypłatę robić za 40lat,
Dnia 2019-05-16 o godz. 18:29 ~bleble napisał(a): > Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej. > > nawet w Amber nie wpadli na to że mogą brać kasę od ludzi i wypłatę robić za 40lat,
Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej.
to wygląda jak pomówienie - w amber oszukiwali gwarantując konkretne wypłaty w określonym czasie jak można porównywać to z akcjami na giełdzie?
Dnia 2019-05-16 o godz. 18:37 ~abc napisał(a): > a gdzie te akcje na gieldzie? Co ty piszesz to normalny skok na kase. Tylko porozumienie moze pokazac kudlatemu gdzie jego miejsce
jakie porozumienie? miałoby być to by było a widzę tylko wyzwiska wzajemne
Dnia 2019-05-16 o godz. 18:34 ~observer napisał(a): > Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej. > > to wygląda jak pomówienie - w amber oszukiwali gwarantując konkretne wypłaty w określonym czasie > jak można porównywać to z akcjami na giełdzie?
Ja też chętnie pożyczyłbym 100 mln ze spłatą z odsetkami za 40 lat. Niech się martwią spadkobiercy.
Dnia 2019-05-17 o godz. 08:33 ~ja napisał(a): > Dnia 2019-05-16 o godz. 18:34 ~observer napisał(a): > > Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > > > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > > > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej. > > > > to wygląda jak pomówienie - w amber oszukiwali gwarantując konkretne wypłaty w określonym czasie > > jak można porównywać to z akcjami na giełdzie? > > Ja też chętnie pożyczyłbym 100 mln ze spłatą z odsetkami za 40 lat. Niech się martwią spadkobiercy.
Ty to raczej chętnie zakładałbyś codziennie kapciuszki na stopy Sz.
Dnia 2019-05-17 o godz. 10:59 ~re-ja napisał(a): > Dnia 2019-05-17 o godz. 08:33 ~ja napisał(a): > > Dnia 2019-05-16 o godz. 18:34 ~observer napisał(a): > > > Dnia 2019-05-16 o godz. 17:51 ~re-re napisał(a): > > > > 40 letnie obligacje z odsetkami platnymi na koncu . > > > > Co to jest AMBER-HAJDAROWICZ , gdzie sa te pieniadze - czy napewno w Gremi Park - czy zostaly wytranswerowane dalej. > > > > > > to wygląda jak pomówienie - w amber oszukiwali gwarantując konkretne wypłaty w określonym czasie > > > jak można porównywać to z akcjami na giełdzie? > > > > Ja też chętnie pożyczyłbym 100 mln ze spłatą z odsetkami za 40 lat. Niech się martwią spadkobiercy. > > Ty to raczej chętnie zakładałbyś codziennie kapciuszki na stopy Sz.
Myślałem że 'ja' i Sz. już płyną razem w kajaku :)
Sprecyzuj. Bardziej dziwią rasistowskie teksty ‚abc’, prześladowanie Heja przez ‚ja’ i ‚kci’ czy może poszukiwacze lokówek? Naganiaczy Szczęsnego tu sporo i nie wiem o kim konkretnie piszesz
Dnia 2019-05-17 o godz. 16:41 ~Analiza napisał(a): > Jak uważasz? Dlaczego kurs kci jestw ciągłym długoterminowym trendzie spadkowym?
Nie rozumiesz własnych pytań? Pisałeś coś o poziomie, dostałeś odp. i co? Podoba się tropienie żyda w wykonaniu abc, gnojenie heja czy przedszkolne teksty o lokówkach?
najfajniejsze sa teksty o mieszkaniu. One sa naporawde na poziomie. Co nie przeszkadza wyprowadzaniu kasy w postaci wypozyczki i jak familia hajdarowiczow jest szczesliwa to inni rowniez powinni byc. Zryjcie torf na raka hej
Dnia 2019-05-17 o godz. 18:33 ~re napisał(a): > najfajniejsze sa teksty o mieszkaniu. One sa naporawde na poziomie. Co nie przeszkadza wyprowadzaniu kasy w postaci wypozyczki i jak familia hajdarowiczow jest szczesliwa to inni rowniez powinni byc. Zryjcie torf na raka hej
najfajniejsze to złodziejskim narodzie wybranym w wykonaniu abc...
Dnia 2019-05-17 o godz. 18:59 ~guru napisał(a): > Dnia 2019-05-17 o godz. 18:54 ~re-re napisał(a): > > Dnia 2019-05-17 o godz. 18:33 ~re napisał(a): > > > najfajniejsze sa teksty o mieszkaniu. One sa naporawde na poziomie. Co nie przeszkadza wyprowadzaniu kasy w postaci wypozyczki i jak familia hajdarowiczow jest szczesliwa to inni rowniez powinni byc. Zryjcie torf na raka hej > > > > najfajniejsze to złodziejskim narodzie wybranym w wykonaniu abc... > > Ale o jakim mieszkaniu? :) Raczej o jego braku i pasożytowaniu na rodzicach przez starego lenia :) >
Dnia 2019-05-17 o godz. 22:35 ~Analiza napisał(a): > To co tobą kieruje
Zadajesz pytania. Udajesz że nie widzisz odpowiedzi. Skoro wyzywanie innych od żydów czy jak w przypadku Heja zdrajców jest dla Ciebie ok to racz nie pouczać innych. Żenujące jest Twoje oburzenie że ktoś nabija się z tego że Szczęsny nadal mieszka z rodzicami ale już rasistowskie teksty uważasz za odpowiednie na forum giełdowym
Dnia 2019-05-17 o godz. 22:35 ~Analiza napisał(a): > To co tobą kieruje
Nie szkoda Ci klawiatury na dyskusję z tymi "drobnymi akcjonariuszami"? Przecież w każdym poście widać o co im naprawdę chodzi. W żadnym poście ci "zatroskani akcjonariusze" nie odnoszą się do spółki. Teraz znowu bronią Heja. Zapominają, że gdy Hej zaczął pisać nie po ich myśli to go zhejtowali.
Dnia 2019-05-18 o godz. 16:21 ~Analiza napisał(a): > Uroczo pozbawiona świadomości odpowiedz. Brawo, coraz lepiej, choć przewidywalnie. Przedszkole niedoścignione póki co
Czekam na pełną świadomości odpowiedź dlaczego nie reagujesz na rasistowskie teksty na forum giełdowym a rozpaczasz bo wspomniano że Sz. mieszka z rodzicami Drobny hipokryto
A jak chcesz do przedszkola to znajdź poszukiwaczy lokówek - wśród ujadaczy Sz. byli i tacy
Chłopczyku/dziewczynko, bo nie wiem kim jesteś. Po pierwsze nie wmawiaj mi rzeczy których nigdy nie powiedziałem, po drugie nie wmawiaj mi rzeczy których nigdy nie popierałem, po trzecie szanuj swojego rozmówcę bo sobie wystawiasz opinie, po czwarte czym skrzywdził cię Szczęsny skoro tak go nie lubisz, po piąte pleciesz w kółko to samo chociaż nie ma to nic wspólnego z kci, i może wreszcie ty odpowiesz na moje pytanie odnośnie przebiegu kursu?
Pierwszy zadałem pytanie i cierpliwie czekam na odpowiedź. Cóż niektórzy tak mają albo ich tak uczą żeby odpowiadać pytaniem na pytanie i tym samym przejście do meritum staje się niemożliwe. Masz problem z abc to spytaj się jego. Ze swojej strony nie dzielę ludzi na nacje tylko na dobrych i złych, uczciwych i złodziei, itd.