• Kruchy v Gordon Autor: ~Hehe [37.47.84.*]
    Nie dość że ubrani w shg to jeszcze się kłócą na forum Bankiera i parkiet co za widowisko piaskownica ?? To są inwestorzy akcjonariusze ??
  • Re: Kruchy v Gordon Autor: adamkruchy [5.173.185.*]
    Gdzie? He he h ale te wyniki cię zabiły. Jeszcze dwa dni temu pisałem wszem i wobec, że nie będzie żadnych zysków tylko straty i zaraz 10 groszy a tu zoonk. Tak samo pisałem o G-Energy, że do końca kwietnia powrót na 10 groszy a jest po 42 grosze he he he
  • Re: Kruchy v Gordon Autor: ~Gordon [178.43.176.*]
    hehe dlaczego wciąż nie odpisałeś co tutaj robisz? po co marnujesz tutaj czas jak jest tak źle ? dlaczego nie podajesz żadnych argumentów pisząc, że będą niby te twoje mityczne 24 gr? :)

PS. boli, że twoja nagonka na spadki nic nie daje ? boli, że przy 60 gr jak przepowiadałeś te 24 gr to poszło do góry, a nie na dół ? :) Niedługo będzie boleć jeszcze bardziej, jak SHG się rozpędzi :)
  • Re: Kruchy v Gordon Autor: adamkruchy [5.173.185.*]
    Ale dał plamę straszliwą. Jeszcze próbował zagrać pod opóźniony o jeden dzień raport, że to niby wałek he he he. Przy kilku złotych będziesz musiał podnieść swój target. A co jak pójdzie jak GANT w dobrych czasach???? Gdzie się schowasz?
  • Re: Kruchy v Gordon Autor: ~Bandi [37.47.64.*]
    Panowie dajcie sobie z nim spokój.
    Kto czytał raport ten wie i ma czano na białym jaka jest dobra sytuacja w spółce.
    Na nic się zdadzą jego wpisy na bankierze.Chce może kupić akcje jeszcze po taniości?Niestety jutro może być otwarcie z wysoką luką o odcięcie takich osób jak hehe.
    Dziękuję i pozdrawiam posiadaczy tejże perełki.
  • Re: Kruchy v Gordon Autor: ~Zbik07 [5.173.180.*]
    Ja już nie piszę nie ma sensu rano wstaje i widzę kupno PKC wszystko w temacie miłego 1 maja
[x]
STARHEDGE 6,25% 0,34 2025-09-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.