Dokładnie, zysk i wartość ksiegową akcji raportu należy podzielić przez 4, bo akcji jest 88 milionów, bo scalenia nie było (choć w zeszłym roku było planowane)
Spokojnie to i tak super przeczytajcie wszystkie załączniki idą do przodu straty nie ma będą duże zyski np.objeli w 10.2018 50.000.000 akcji Genergy po 0,11 ile teraz są warte 0,4 a niedługo 1 zł każdy decyduje sam miłego weekendu
Jakie 0.04, czytać nie umiesz? Co do ilości akcji to nie macie racji, w raporcie jest właściwa liczba, już się o to pytałem, jest 22mln, reszta nie została zarejestrowana, nie ma tych akcji. Na bankierze błąd.
Dzisiaj nawet nie chce mi się pisać tylko robimy imprezę, ale poczytajcie wszystko:
- cyferki rewelacyjne - ale luknijcie na Bełchatów - na Ossera - na inne spółki - poczytajcie jak będzie wyglądać Fabryka Ossera!!! To będzie mniejsza Manufaktura, dokładnie tak jak mówiłem
Ludzie ta spółka będzie chodziła po...
Gant kiedyś chodził po 1 zł a doszedł szybko do ponad 110 zł. Gdyby potem Antkowiak nie zwariował byłoby jeszcze wyżej. Ale tutaj nie ma takiej obawy. Obecna wycena to jest jakiś procent tego co bądzie za rok, dwa lata.
Zagłębiłem się w spółkę bo przyznaje kupiłem ją spekulacyjnie ale teraz za cholerę nie sprzedam ,dzięki adamkruchy za pokierowanie do tych innych super informacji, które tu niedługo wyniosą kurs wysoko, miłego weekendu