O czym ty piszesz Jarek ? Kto niby specjalnie ma zaniżać kurs ? ( jakas drobnica wyszła z akcji bo popyt zanikł wiec tak się dzieje )Wybicie które odnotowaliśmy ostatnimi czasy było czysto spekulacyjne - Żeby nie przełożyli tego głosowania to pewnie granice 50 groszy byśmy przekroczyli , do tego widłowy nie puszczał kursu przez 3 dni ( co za meda społeczna )I dlatego nie wyskoczyło za daleko . Kurs definitywnie wraca do poziomów 0.10 niestety .....
Pan London się wysypał w piątek i wieszczy 0,10 PLN bo chce odkupić. Niestety Tutaj nie działa AT tak klarownie, jakikolwiek interwał weźmiemy długo czekaliśmy na ruch w górę teraz możemy równie długo wisieć powyżej(lub w okolicach) 80 pkt RSI. Na interwale miesięcznym mamy czytelny sygnał kupna co może zwiastować długą jazdę w górę. Pozdrawiam
Ja- sluchaj po pierwsze, nie jestem Pan bo na Pana trzeba wygladac a po drugie wcale sie nie wysypalem tylko przewiduje co sie wydarzy i nikoniecznie moze to byc trafne przewidywanie.Zobaczymy czy kurs sie obroni ,ale nie wydaje mi sie.....Czy chce dokupic? To jest zupelnie inna sprawa:)Pzd wszytskich.