• Niezła korekta! Autor: ~Jarek [89.64.16.*]
    Ktoś specjalnie wysypuje poniżej żeby zdołować kurs. Tym bardziej że było branie na 0,30 gr
  • Re: Niezła korekta! Autor: ~London [51.52.194.*]
    O czym ty piszesz Jarek ? Kto niby specjalnie ma zaniżać kurs ? ( jakas drobnica wyszła z akcji bo popyt zanikł wiec tak się dzieje )Wybicie które odnotowaliśmy ostatnimi czasy było czysto spekulacyjne - Żeby nie przełożyli tego głosowania to pewnie granice 50 groszy byśmy przekroczyli , do tego widłowy nie puszczał kursu przez 3 dni ( co za meda społeczna )I dlatego nie wyskoczyło za daleko . Kurs definitywnie wraca do poziomów 0.10 niestety .....
  • Re: Niezła korekta! Autor: ~Jarek [37.47.14.*]
    Drobnica 100k papiera. Yhym
  • Re: Niezła korekta! Autor: ~ja [188.147.111.*]
    Pan London się wysypał w piątek i wieszczy 0,10 PLN bo chce odkupić.
    Niestety Tutaj nie działa AT tak klarownie, jakikolwiek interwał weźmiemy długo czekaliśmy na ruch w górę teraz możemy równie długo wisieć powyżej(lub w okolicach) 80 pkt RSI. Na interwale miesięcznym mamy czytelny sygnał kupna co może zwiastować długą jazdę w górę.
    Pozdrawiam

• Re: Niezła korekta! Autor: ~London [51.52.194.*]
    Ja- sluchaj po pierwsze, nie jestem Pan bo na Pana trzeba wygladac a po drugie wcale sie nie wysypalem tylko przewiduje co sie wydarzy i nikoniecznie moze to byc trafne przewidywanie.Zobaczymy czy kurs sie obroni ,ale nie wydaje mi sie.....Czy chce dokupic? To jest zupelnie inna sprawa:)Pzd wszytskich.
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.