• EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~Pit [37.248.158.*]
    Na eksporcinie, rodzinka zarządzających zafundowała tamtejszym wisielcom podwójnego truposza:

• biegły odmówił podpisu raporciny
    • zrobili odpis na spółkę zależną w wysokości... 18 000 000 zł (sic!) link

Dzisiaj chłopaki będą miały Armageddon na koncie maklerskim. Czekamy na podobne rewelacje i tutaj.
    Miłego grania w pieguski
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~Klocuszy [82.177.95.*]
    swój, pieniądze zainwestowane w EEX, już straciłeś. Kupowałeś po 12 złotych, więc tytłanie w tamtejszej mazi było cokolwiek drogą przygodą.
    Czy równie wysoko oceniasz swoje szanse na ekspansję gruzu do Kanady?
    link

• Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 06:17 ~Pit napisał(a):
    > Na eksporcinie, rodzinka zarządzających zafundowała tamtejszym wisielcom podwójnego truposza:
    >
    > biegły odmówił podpisu raporciny
    > zrobili odpis na spółkę zależną w wysokości... 18 000 000 zł (sic!) link
    >
    > Dzisiaj chłopaki będą miały Armageddon na koncie maklerskim. Czekamy na podobne rewelacje i tutaj.
    > Miłego grania w pieguski

Jakoś nie widzę tam Armagedonu :)))
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Latryniarzy Autor: ~he [5.172.237.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 06:17 ~Pit napisał(a):
    > Na eksporcinie, rodzinka zarządzających zafundowała tamtejszym wisielcom podwójnego truposza:
    >
    > biegły odmówił podpisu raporciny
    > zrobili odpis na spółkę zależną w wysokości... 18 000 000 zł
    >
    > Dzisiaj chłopaki będą miały Armageddon na koncie maklerskim. Czekamy na podobne rewelacje i tutaj.
    > Miłego grania w pieguski

obecny kurs 4,40.-
    był 4,65 też .
    Same konfabulacje latryniarze
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~Kałowy [37.47.108.*]
    Obserwujemy właśnie on-line upadek tej najgorszej spółki na NC . Bankructwo lada moment.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~miso [5.172.238.*]
    swój, jak przetrzeźwiejesz, napisz, jak się teraz czujesz, z taką drama w kieszeni i głowie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~ale_beka [31.0.125.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 21:10 ~kkk napisał(a):
    > żeby tak cieszyć się

Chodzi o umiejętność czytania. Wystarczy przeczytać kilka kłamstw Gładkiego, chwilę pomyśleć i mechanizm przekrętu układa sie w całość.
    Potrafią tą czynność wykonać (proces myślowy) ludzie z z IQ powyżej lekko 100.
    Natomiast ynwestorzy Fluidu nie sprostali temu frapującemu zadaniu i stąd budzą powszechną wesołość link

Przyznam się, że mnie osobiście, boli mnie brzuch ze śmiechu link

• Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 21:10 ~kkk napisał(a):
    > zastanawia mnie zawsze, ilekroć czytam takich bezmózgów, co trzeba mieć w głowie, żeby tak cieszyć się z czyjegoś chwilowego nieszczęścia
    > co to daje takim prymitywnym osobnikom
    > może to, że przez tą krótką chwilę czują się mądrzejsi, ale przecież nawet wtedy nie są!!!

Reasumując:
    Ty i swojak kupiliście akcje Fluid-a i umoczyliście.
    Ja nie.

Stan na dziś:
    Wy macie bezwartościowego śmiecia. I poczucie wyższości moralnej.
    Ja mam gotówkę.

Teza:
    Posiadane poczucia wyższości moralnej jest więcej warte, niż gotówka,
    a zamiana aktywów gotówkowych na ww. aktywa (mocno) niematerialne świadczy o głębokiej życiowej mądrości zamieniającego ...
    UPS, mocne!!!
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~ależ_kibel [193.200.82.*]
    Kolejne minima wyznaczane przez zrezygnowanych inwestorów.
    Każdy ma dość kłamstw, robienie go w jajo i wszechobecnej labrygi, która obkleja łydki.
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~labry [193.200.82.*]
    KNF zawiesiła notowania EEX.
    Brawo latryna!
    Teraz jeszcze czas na Fluid i brzuch pęknie ze śmiechu!
  • Re: EEX zaorany, teraz kolej na DOBICIE Fluidu Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-05-02 o godz. 11:29 ~labry napisał(a):
    > KNF zawiesiła notowania EEX.
    > Brawo latryna!
    > Teraz jeszcze czas na Fluid i brzuch pęknie ze śmiechu!

Nie przeceniałbym roli SSL (lub też niezrzeszonych wolontariuszy) w zbożnym dziele budowania wartości ww. spółek dla ich akcjonariuszy. To są (w tym również ja) tak naprawdę bierni obserwatorzy.
    Moim skromnym zdaniem gratulacje należą się przede wszystkim prawdziwym twórcom sukcesu - ich zarządom oraz dominującym akcjonariuszom. To ich profesjonalizm, kreatywność i przede wszystkim olbrzymi (do tego kiepsko opłacany wysiłek ) doprowadziły te firmy do obecnego, kwitnącego stanu. Żeby w pełni docenić te nietuzinkowe postaci, niech każdy odpowie sobie na pytanie: - czym dzisiaj byłaby GPW bez Gładkiego, Dziedzica czy Bokuna. Tak, to oczywista oczywistość, odpowiedź może być tylko jedna.
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.