> > Ale wpierw wiemek postępowanie układowe? W zasadzie powinni je ogłosić jak faktycznie nie wykupili obligów.
Z tym jest mały problem. W trakcie postępowania układowego nie można robić nowych długów. A to wymagałoby uruchomienia produkcji przynajmniej w takim wymiarze, aby wystarczyło na pokrycie kosztów własnych funkcjonowania zakładu. Czyli zrobienia czegoś, czego nie udało się dokonać przez ostatnie dwa i pół roku. Mój typ - skończy się na wniosku o upadłość odrzuconym przez sąd ze względu na brak aktywów na pokrycie kosztów syndyka. Kiedy - wniosek w tym roku, orzeczenie sądu w przyszłym, wylot z giełdy za dwa lata.
Dnia 2019-04-29 o godz. 08:52 ~cuba napisał(a): > mając takie przypuszczenia,po co tu jeszcze siedzicie i dalej tracicie? > proszę o odpowiedz
Ja nic nie tracę. Ja mam darmowy ubaw. A poza tym - jestem wielbicielem tfurczości Jana z Sędziszowa. Jego cykl "Baśnie z z mchu i biowęgla" jest niekwestionowanym No1 w mojej bibliotece.
Dnia 2019-04-29 o godz. 09:23 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2019-04-29 o godz. 08:52 ~cuba napisał(a): > > mając takie przypuszczenia,po co tu jeszcze siedzicie i dalej tracicie? > > proszę o odpowiedz > > Ja nic nie tracę. > Ja mam darmowy ubaw. > A poza tym - jestem wielbicielem tfurczości Jana z Sędziszowa. Jego cykl "Baśnie z z mchu i biowęgla" jest niekwestionowanym No1 w mojej bibliotece.
Dziękuję za dobrą radę. Doceniam Twoją troskę o stan mojego zdrowia - ale jestem uparty jak nie wiem co i pozwolę sobie z niej nie skorzystać. Niemniej czuje się zobowiązany aby poradzić ci coś w zamian. Otóż myślę, że warto byłoby, abyś zaaplikował sobie ... czopek. Bo odgłosy które wydajesz, brzmią jakby płynęły nie tyle z gardła, co wprost z przepastnych czeluści jelita grubego. Co wskazuje na to, że cierpisz na typową dolegliwość akcjonariusza Fluid-a tj. nieznośny ból d. Ps. Nie musisz dziękować