Witam wszystkich, w dniu 24.04 pojechałem pod adres wykazany w raporcie z maja 2018, tj. Katowice, ul. Sobieskiego 11 lok E 6. Rozmawiałem z Pania, która pod tym adresem prowadzi tzw wirtualne biura adresowe dla kilkudziesieciu firm. Niestety, w lutym tego roku Pani próbowała się kontaktować w sprawie zawarcia umowy na kolejny rok i nikt z firmy GTR nie podjął rozmów. Umowa nie została podpisana,,,,,,Zadne dane teleadresowe nie są znane oprócz tego, które podałem powyżej. Ponadto Pan Marcin Jarecki, który był Prokurentem Spółki, nie odbiera ode mnie telefonów (wysłąłem sms z treścia moich zamiarów skontaktowania sie ze Spółką). Tak sytuacja wygląda....
Do tego mogę dodać, że wpisany prezes Pan Marcin Bójko, w rozmowie unika odpowiedzi zasłaniając się tym, że nie jest już prezesem. Pomimo tego, że cały czas figuruję w KRS jako prezes. Osobami decyzyjnymi jest rodzina Państwa Mazurów., przede wszystkim Pan Krzysztof Mazur -jest on obecnie prokurentem spółki. Starałem się z nim skontaktować poprzez Pana Piotra Mazura, który jest również udziałowcem, ale nie udało się i Pan Piotr Mazur również unika odpowiedzi na pytania.
Ciekawe jak to niby wplynelo do siedziby na Sobieskiego a przeciez nie podpisali nowej umowy z biurem... Taki szczegol. Cielawe tez czy sie dowiemy kto nabyl te akcje i to nie jest tylko wybieg abysmy nie wiedzieli za kim mamy ganiac. Bo jak sie pojawilo zamieszanie na forum i zaczeliscie Mazurow tropic to nagle pozbyli sie akcji.
Witam, też tak sądzę, że to nie przypadek, iż doniosłem do Prokuratury i Policji na ul. Stawowej w Katowicach na Mazurów to za 2 tygodnie pozbywaja się akcji...pewnie na słupki jakies...kto wie czy nie są umoczeniu handlem wierzytelnościami z Getbackiem, Przecież to była karuzela i musieli korzystać z innych podmiotów....zauwazcie ze od tego momentu nie ma żadnego raportu....kto wie czy własnie to nie jest przyczyna dla której firma zniknęła...
Jest info o nabyciu: https://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2612856
Za Spółkę Mutus Sp. z o.o. reprezentuję Pan Czesław Jan Piotrowicz i Rentier Spółka Akcyjna. Co ciekawe od stycznia udało mu się być członkiem zarządu 15 spółek - etatowy prezes. :)
Ja myślę, że raczej przygotowanie upadłości, bo ten Pan był w nadzorze kilku spółek (Krosno, Drewex, Mostostal), które albo upadły albo były bliskie tego.
kluczem są wierzytelności, które kupili i od kogo...jeśli ten Pan był Prezesem 15 spolek to znaczy, że to przekręt i już nic z tego nie będzie. Gdyby Getback istniał to GTR by pracował a tak odcięcię nastąpiło....teraz zbywają. Kolejna karuzela. Zmylić US....tak to wg mnie wygląda....spojrzcie,że adres poprzedni GTR 3 lata temu był na ul. Solec w Warszawie....to wirtualne biura, Motus na ul. Solec... wszystko jasne
Nonsensem jest tylko, że komunikat o zbyciu/nabyciu sie pojawił a głupiego raportu nie ma. Jeszcze mogliby upchnąć tego towaru w rynek bez problemu. ja sam kupiłem troche od kogoś z rodzinki po 14 groszy bo pamiętam, że wtedy pojawił się komunikat o zbyciu. Jeszcze rodzinka mogła spokojnie tłuc do 2 groszy i wyciągnąć z tego pare setek. Dlaczego tak nie robili? wczesniej brałem za 6gr... i niestety mam tego sporo. Inna sprawa, że z tą karuzelą jest prawdopodobne, slyszalem o podobnym przypadku.
Nie jestem. Moje wpisy na tej spolce mozna znalezc jeszcze z czasu jak robili wezyki przed pozarem magazynu.
Zastanowie sie nad zdradzeniem tozszamosci, bo falszywe konto mailowe pewnie Cie nie interesuje.