Jak co roku mamy dywidente
Jest 20 gr
Jak kupowalem po 4 z groszami i 5 z groszami
to mam okoo 5% dodatkowych srodkow O wiele lepiej niz placi Bank
Nie interesuje mnie juz sprzedaz i wcale sie nie dziwie ze mamy ruch na papierze
Wprawdzie moana zazdroscic tym co maja po 5 mln akcji bo wpada im co roku 1 mln srodkow
Sa wiec bogatymi ludzmi.
Mam nadzieje ze w przyszlosci bedzie wyplacona dywidenta co najmnie 2 razy wyzsza
Wtedy oby tylko zdrowie dopisywalo.
Jak tzw koalicja nie bedzie dzielic Polakow i nie bedzie ciagle denerwowac to zyc nie umierac
Niezbyt wysoka ta dywidenda ale w trudnym okresie dla budowlanki nie ma co narzekać. Ciekawe co wyjdzie ze skupu akcji własnych. W każdym razie jest to spółka której akcje planuję trzymać przez lata
Zgadzam sie w calej pelni zwlaszcza jezeli chodzi o ostatnie zdanie by faszysci z PO i KE nie atakowali jako populisci jednej z nielicznych w parlamencie partii wolnosci wybranej w demokratycznych wyborach co w moim mysleniu znaczy, zeby nie byli przeciw Polsce
Malo tego jak zapowiadaja ten rok bedzie skokowy'
Sadze ze po wynikach za 1 kwartal pomalenku ruszy
Tutaj wystarczy 1 mln obrotu dziennie by cena pofrunela
Paradoksalnie nawet okolo 20 tys wystarczy dziennie na wzrosty
Dywidenda o 10% wyzsza.22 gr.
Marazm na papierze Nikogo nie interesuje sprzedaz bo wiecej dostaja % na tym papierze niz w bankach
Zanosi sie na skokowy wzlot wartosci albo skokowy spadek wartosci a kazde z tych zachowan zupelnie nie ma znaczenia
Liczy sie coroczna dywidenda
Na szczescie
Za rok dywidenda 24 gr. Rentowność inwestycji 3,8%. Dla mnie wystarczy.Jak będą dalej skupować akcje zgodnie z programem, to dodatkowo wpadnie 8 % zyskowności inwestycji więcej- 6,8zł (cena wykupu )/6,3 zł (dzisiejsza cena)=7,9% wzrost wartości inwestycji. Dla prawdziwych spekulantów nie - "polecam" CD. Cena 219 zł. Dywidenda 1 zł.Śmiech. Albo Polimex. Tez firma budowlana, ale bez dywidendy. To już prawdziwy przerost nadziei nad zdrowym rozsądkiem. Pozdrawiam cierpliwych.Kupuję dalej małe ilości U. bo nie mam nadziei że spadnie znowu do 4,9. Co miesiąc 500+.