• Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~mark [188.30.201.*]
    odświeżają stare nic nie warte wypociny , ale widać , że całe dnie spędzają na forum fluida a może to są nowi wyzerowani z akcji , teraz będą ujadali jak latryniarze :)
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~Wiem [37.248.166.*]
    W robocie są buhaha
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~Kiki [79.184.252.*]
    Tylko ze ci co ich posłuchali nie maja strat a wy robienie z każdym dniem bardziej a niby tacy mądrzy :) buahahahaha
    Banda leszczy:) buahaha
    Wiemek jak tam żyjesz i hak tam twoje insajdy?:) buahahaha
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~te [31.0.124.*]
    Dnia 2019-04-26 o godz. 16:09 ~Kiki napisał(a):
    > Tylko ze ci co ich posłuchali nie maja strat a wy robienie z każdym dniem bardziej a niby tacy mądrzy :) buahahahaha
    > > Banda leszczy:) buahaha
    > > Wiemek jak tam żyjesz i hak tam twoje insajdy?:) buahahaha

hobbici
    to na ile popłynąłeś na Playway ,
    kupiłeś po 165 zeta w 2018 roku
    sprzedałeś po około 125 całe forum tam to wspomina ,ale numer wykręciłeś .

Re: Kupiłem po 165 i co teraz ze mną bvędzie? Autor: ~botak [217.171.58.*] 2018-06-29 13:06
    cześć Daria! a nie po 174 jak Sławko kupiłeś? Kupiłaś? Kupiłoś? 
    Gubię się w tych odmianach

a tak serio serio, to po ile wyszedłeś w tym tygodniu? 125? 
    generalnie forumowe naganianie na spadki ma taki sam wpływ na kurs jak kichnięcie na kierunek wiatru, sprawdzałem kiedyś z nudów.
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-04-26 o godz. 16:29 ~te napisał(a):

> a tak serio serio, to po ile wyszedłeś w tym tygodniu? 125? 
    > generalnie forumowe naganianie na spadki ma taki sam wpływ na kurs jak kichnięcie na kierunek wiatru, sprawdzałem kiedyś z nudów.

Gwoli ścisłości - kiki jest z naboru "Uroczyste Otwarcie Zakładu" z początku 2017. Kupił po 1,30 i jeździł na forum po myszowatym jak po łysej kobyle. Szybko się opamiętał i uciął stratę poniżej 10% - zanim pojawiło się info (zapowiadane przez myszowatego) że PARP żąda zwrotu dotacji. Nie wiem ile kiki nałykał się wówczas tej makulatury - ale dla wielu wiszących od tamtego czasu stał się przedmiotem zawiści.
    Kto jak kto, ale on ma pełne prawo do szydzenia z tych, którzy dalej wierzą w tego gniota.

• Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~kiki [79.184.252.*]
    Dnia 2019-04-26 o godz. 17:31 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-26 o godz. 16:29 ~te napisał(a):
    >
    > > a tak serio serio, to po ile wyszedłeś w tym tygodniu? 125? 
    > > generalnie forumowe naganianie na spadki ma taki sam wpływ na kurs jak kichnięcie na kierunek wiatru, sprawdzałem kiedyś z nudów.
    >
    > Gwoli ścisłości - kiki jest z naboru "Uroczyste Otwarcie Zakładu" z początku 2017. Kupił po 1,30 i jeździł na forum po myszowatym jak po łysej kobyle. Szybko się opamiętał i uciął stratę poniżej 10% - zanim pojawiło się info (zapowiadane przez myszowatego) że PARP żąda zwrotu dotacji. Nie wiem ile kiki nałykał się wówczas tej makulatury - ale dla wielu wiszących od tamtego czasu stał się przedmiotem zawiści.
    > Kto jak kto, ale on ma pełne prawo do szydzenia z tych, którzy dalej wierzą w tego gniota.
    >

w gwoli ścisłości to kupiłem po 1 zł i sprzedałem po 1,9 a później odkupiłem po 1,5 i sprzedałem po 1,25 gdy wtedy joker stukał się w głowę co ja za błąd robię:) hehe
    a wtedy te mądrale jak swojak, wiemek itp piszczeli z zachwytu co to tu nie będzie:) hehe
    no to mają a myszowaty miał rację od samego początku i trzeba to przyznać
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Sorry kiki za nieścisłości - to już ponad dwa lata od tamtego wybuchu entuzjazmu.
    Swoją drogą wiemek jest sam sobie winien - wisi na haku bo zignorował fakt, że jaś objął swoje 4,5 mln akcji płacąc gotówką po 7,5 gr (słownie: siedem i pół grosza) - w związku z czym każda próba znaczniejszej podbitki kończyła się wywałką przez sypacza PKC. I jak spojrzeć z perspektywy wszystkich wpisów wiemka o tym, że właśnie dokupuje bo jest kolejna promocja - to chyba nadszedł czas na zawiadomienie, że przekroczył 5%.
  • Re: Trole nie maja nic do powiedzenia więc całymi dniami Autor: ~kiki [79.184.252.*]
    Dnia 2019-04-26 o godz. 17:56 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Sorry kiki za nieścisłości - to już ponad dwa lata od tamtego wybuchu entuzjazmu.
    > Swoją drogą wiemek jest sam sobie winien - wisi na haku bo zignorował fakt, że jaś objął swoje 4,5 mln akcji płacąc gotówką po 7,5 gr (słownie: siedem i pół grosza) - w związku z czym każda próba znaczniejszej podbitki kończyła się wywałką przez sypacza PKC. I jak spojrzeć z perspektywy wszystkich wpisów wiemka o tym, że właśnie dokupuje bo jest kolejna promocja - to chyba nadszedł czas na zawiadomienie, że przekroczył 5%.

wiemek nałykał się bajek tam samo jak swojak i myślał że król życia:) hehe
    pamiętasz jak to swojak po walnym przyjechał i tu pisał n aforum ile to licencji nie będzie sprzedanych i ile to wizytujących będzie odwiedzać zakład w najbliższym czasie:) buahahahaha
    jak sobie przypomnę te bajki to aż głowa mała żeby to pojąc:) hehe
    a już jego słynne przebiśniegi?:) hehe to matoł później tylko zimy przesuwał z roku na rok że to teraz to juz na pewno po tej zimie:) buahahahaha
    cyrk i kompromitacja:)
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.