• Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    jak w tytule .. :) :)
    zakładając że dzisiejsze otwarcie to "wypadek przy pracy" AUTORA czyli spóźnił się 5 sekund na otwarcie i nie zdążył zdjąć zlecenie PKC z TKO :) :) ... to mamy najwyższy obrót na świecy godzinowej na fixie do tego o 17.04.57 wystawione zlecenie na 10 tys szt zakup z czego pozostało niezrealizowane prawie 7 tys ... nieśmiało .. zaznaczam bardzo nieśmiało wróżę, że jutro gra sie będzie toczyła w obszarze NR 2 i jest to możliwe, że już tuż po otwarciu
    zaznaczam że jest to wróżba :) :) więc proszę sie nie spinać i nie pisać o kaczuszkach ..:):) więcej luzu

PS. zaznaczyłem pole "Pozwól odpowiadać tylko zarejestrowanym" zobaczymy czy to działa - nigdy tego nie używałem ..:)
    ale może działa i będzie mniej trolowania ..:) :)

link

• Re: Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: universeofmemory [83.10.124.*]
    Hej! Ja stosuje wprawdzie inne metody analizy krótkoterminowej, ale zauważyłem, że ilekroć moje "wróżenie z kuli" pokrywa się z Twoim, to kurs idzie w górę, więc też trzymam kciuki za jutro. Dziękuję za rzeczowe posty! Tak mało ich na tym forum :)
  • Re: Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    ooo ,, nie ma za co .. niestety tu o merytoryczne dyskusje raczej trudno .. :):) a tym bardziej na temat AT ..
    bazuje na amibrokerze tu akurat wyrysowałem kanały na wskaźniku, który w tłumaczeniu na polski nazywają - Profil Rynku - czyli kanały równowagi rynku miejsca w których realizowane jest najwięcej transakcji
  • Re: Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    w założeniach moich to miało sie rozegrać w pierwszej godzinie sesji no maksymalnie w drugiej, więc uznaję że analiza nietrafiona niestety ..nie tak to miało wyglądać .. AUTOR przeczytał i zrobił na złość odwrotnie ..:) :)
  • Re: Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: universeofmemory [94.254.176.*]
    Twoja metoda analizy jest mi nieznana, ale przyjrze sie temu. Ja czysto spekulacyjnie stosuje roznego rodzaju szeregi czasowe, fale Elliota i miedzy innymi wskaznik ADI, ktory sie dobrze sprawdza. Osobiscie obstawialem wzrost na 2,45, co tez sie nie sprawdzilo, ale wzrost byl, wiec nazwijmy to polowicznym sukcesem. Nic to. Czekamy do pon :)
  • Re: Wróżenie nr 1 ..:) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    w sumie jeśli ktoś sie postara to i tak znajdzie w necie wiec nie ma sensu robić wielkiej tajemnicy :);)
    jeśli cie zainteresuje możesz poczytać na spokojnie w weekend

link

dopracowałem ten wskaźnik do amibrokera i często na niego zerkam ... w niektórych krajach są płatne platformy inwestycyjne które bazują tylko na tym i sa bardzo rozbudowane .. aby to zglebić w stopniu dobrym trzeba by poświecić pare miesięcy, nie miałem az tyle czasu i cierpliwości więc tylko sie wspomagam w swoich kreskach tym ale sa ortodoksyjni gracze którzy patrzą na wykres ceny w ten sposób : :) :)

link

to jest nasz FW20 czy futki interwał godzinowy 9 ostatnich sesji dla przykładu :) :)

[x]
ALTUS -3,78% 2,80 2026-04-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.