• FORTE Autor: ~Greg [5.173.180.*]
    Trzeba inwestować w ludzi nie w spółki. W tym wypadku Pan Formanowicz obronił kwartał na 5. Jestem spokojny o dalsze losy spółki.
    Na jesieni jak minie epizod z PISdkami, wejdę sobie w Bogdankę.
  • Re: FORTE Autor: ~Oxfordczyk [89.68.177.*]
    Zapomnij o giełdzie na co najmniej 8 lat.
  • Re: FORTE Autor: ~Dami [5.184.218.*]
    Czemu boisz się rozwinąć ten temat?
    Nie boję ale tu chodziło o politykę.
  • Re: FORTE Autor: ~Dami [46.134.96.*]
    Oxfordczyk,no właśnie to tym bardziej. Giełda do polityki jest jak krew do krwiobiegu. Myślę, że gdy będziemy udawać,iż nic nie wiemy lub co gorsza, stronić od oceny, to możemy się jutro obudzić "nie na swoim terenie". Aktualnie jest multum problemów, jak to się mówi "od 477 do 1066", dalej przekształcenie z użytkowania wieczystego a katastralny, stan środowiska, otrzymane plusy pro wyborcze a wybory i związane z tym rezultaty. W tym mniej więcej zawiera się też jutro naszej giełdy- moim zdaniem
  • Re: FORTE Autor: ~Greg [94.254.136.*]
    Jednak wpłata na konto 500+ i 13 swoje zrobiła. Dla dobrej zmiany 45% to dobry wynik. Trochę boje się jesieni. Nawiasem to Schetyna powinien pogonić PSL do roboty by odzyskali głosy na wsi.
    W razie co, macie jakieś pomysły jakim spółkom PIS będzie sprzyjał po ewentualnej wygranej na jesieni?
  • Re: FORTE Autor: ~Tolek [185.3.61.*]
    Będzie sprzyjał spółkom menelskim
  • Re: FORTE Autor: ~Greg [5.173.216.*]
    Czyli alkochol i rozrywka.
  • Re: FORTE Autor: ~Dami [46.134.94.*]
    Ale nic to Greg, teraz to już idziemy do tych 34 - 36 zł
    Dziś sprzedałem.
  • Re: FORTE Autor: ~Dami [46.134.82.*]
    Myślę że trochę za wcześnie Ale kto to wie na pewno?
  • Re: FORTE Autor: ~Printer [37.30.21.*]
    Oczywiście sp. Z udziałem skarbu państwa. Dlatego właśnie trzeba na nie uważać...
    Chlip, chlip, chlip połaczcie sobie chłopaki. Coście tak uwierzyli w to PO i w ten liberalizm? Spójrzcie na Orlen i Lotos. Znacie kogoś kto gra na giełdzie. Ludzie mają w nosie gpw, a portfele im i tak puchną. I kupują na potęgę. dzięki temu firmy mają wyniki i jest tanio. Giełda nikogo ze zwykłych ludzi nie obchodzi. Za mało Was jest, żeby cokolwiek zmienić.
    Balon też puchnie, do czsu. Puźniej buuum i nie ma balona.
  • Re: FORTE Autor: ~KOt [188.147.99.*]
    Wiesz co Greg - tak czytam Twoje posty czasem i tak jak teraz, stwierdzam najpierw , że piszesz bzdury ... a potem rzeczywiście leci na pysk.

Nie lubię Cię i szanuje Twoje wypowiedzi :) - taka mała schizofrenia ... - byłem pewien, że pójdzie w okolice 34 ...ale rzeczywiście widać, że zdycha do poniżej 30...

(nie lubię Cię - oczywiście w przenośni - bo jesteś jak kubeł zimnej wody...)

• Re: FORTE Autor: ~Luke195 [5.173.50.*]
    Wlasnie dlatego warto teraz wchodzic w gielde ze nie ma tu jeszcze duzo ulicy. Nastroje sa jak na dnie bessy. Moim zdaniem jestesmy na dnie bessy. Jak kowalski juz bedzie na ieldzie to wtedy trzeba bedzie uciekac a taki czas nadejdzie
[x]
FORTE -0,78% 25,50 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.