Ostatnio pracuję z fxpro i chcę zauważyć, że ich cTrader naprawdę zasługuje na pochwałę! Bardzo zaawansowany terminal, jak dla mnie, w porównaniu z MT4 to niebo a ziemia. Nie ma rekwotowań, poślizg jest minimalny, szybkość wykonania jest doskonała, bardzo przyjazny dla użytkownika interfejs, wiele narzędzi. Broker jak dotąd przejawia się wyłącznie pozytywnie, usługa jest naprawdę wysokiej jakości. Co najważniejsze, swoje zyski wypłacam dość szybko i bezproblemowo.
Zgadzam się! Handlowałem przy pomocy różnych brokerów, ale FxPro okazał się jednym z najbardziej bezproblemowych dla mnie. Warunki są tutaj całkiem dobre, bardzo dobry spread. Wykonanie jest natychmiastowe, zamówienia są zamykane wyraźnie i zawsze po cenie która widnieje na ekranie. Podoba mi się także ich kanał analityczny. Wypłaty nie są natychmiastowe, ale przez po 1-2 dniach dochodzą, nigdy nie miałem z tym żadnych problemów, wypłacają wszystko co zarobiłeś.
Pracowałem z FXPRO i FXCM, ale bardziej polecam FXPRO. Cały czas z nimi pracuję ze względu na to że FXPRO pokazuje się jako zawodowa i profesionalna firma. Nigdy nie miałem problemów z wpłatą lub wypłatą zysku. Jeżeli za handel biorą się ludzie którzy nie znają się na rynku forex, no cóż w takim wypadku nie warto obwiniać pośredników, a może warto się podszkolić albo sobie odpuścić. Ogólnie na dzień dzisiejszy Fxpro jest moim zdaniem jednym z najlepszych brokerów forex.
Handluję z doradcą. Przez sześć miesięcy współpracy nie było problemów. Pod tym względem fxpro nie ma żadnych zastrzeżeń, możesz stosować dowolne strategie i korzystać z doradców bez ograniczeń. Szybkość wykonywania jest bardzo dobra, brak poślizgów i rekwotowań. Nie mogę powiedzieć nic złego o tym brokerze, bo naprawdę jak na razie wszystko bardzo profesjonalnie. Solidny europejski licencjonowany pośrednik i mam nadzieję że nie zepsuje się.
Moim zdaniem fxpro to całkowicie niezawodny broker. Za czas pracy z nimi nigdy nie zauważyłem żadnej interwencji w moje transakcje i manipulacje z kontem. Jeśli robisz wszystko zgodnie z przepisami, nie będziesz miał żadnych problemów i będziesz mógł zarabiać i wypłacać zyski bez pytań i opóźnień. Bardzo dobry i uczciwy broker, polecam.
W mojej praktyce handlowałem z 4 różnymi brokerami. O fxpro w sumie nie mogę nic złego powiedzieć, w moim osobistym odczuciu zasługuje na 8/10. Do zalet odniósł bym: niezawodność wspieraną przez szereg solidnych licencji, bezproblemowe wypłaty, wydajność w zasadzie jest również normalna, dobra obsługa serwisowa, duży wybór platform i narzędzi, dostępność dużej liczby materiałów szkoleniowych, ubezpieczenie depozytów. Wśród niedociągnięć: dość długi/skrupulatny czas rejestracji i pierwszy depozyt dla początkujących może też wydawać się dość spory .
Lubię tego brokera, nawet jak czasami zdarzy się kilka rekwotowań. Mimo to mogę zarabiać dobre pieniądze,i nikt mi w tym nie przeszkadza. Platformy są bardzo proste w użyciu. Ten broker jest zdecydowanie jednym z najlepszych i najbardziej wiarygodnych na chwilę obecną. Nie ingerują w handel i zachowują się uczciwie. No i wypłaty są szybkie i bezproblemowe.
Świetna firma z bardzo atrakcyjnymi warunkami, jestem bardzo zadowolony ze współpracy z FxPro. Spready są naprawdę wąskie, platformy są bardzo nowoczesne i dość często aktualizują się. Poślizgnięcia zdarzają się jak wszędzie, ale byłem bardzo zaskoczony, jak często bywają na korzyść klienta. Środki są zwykle wypłacane w ciągu jednego dnia, opóźnienia są bardzo rzadkie, ale raczej z powodu niuansów bankowych, a nie brokera. FxPro to naprawdę niezawodny i renomowany broker, polecam.
Obecnie jestem zadowolony z Fxpro bo nigdy mnie nie zawiedli. Wiem, że są wiarygodnym brokerem, a to znaczy że wszystko będzie dobrze z moim depozytem, ponieważ ubezpieczają środki swoich klientów. Wszystkie moje wypłaty trwały nie dłużej jak 1-2 dni, bez względu na to, jakiej metody wypłaty użyłem. Mogę śmiało polecić tego brokera, bo mają wszystkie niezbędne warunki i platformy do dobrego handlu.
FxPro to naprawdę świetny broker, który jak każdy ma swoje zalety i wady. Prawdopodobnie jest bardziej odpowiedni dla doświadczonych traderów, bo dla mniej doświadczonych kolegów może być mniej atrakcyjny na początku niestety. Co do plusów i minusów, to zdecydowanie ma więcej plusów, bo ta firma jest niezawodna i zorientowana na klienta, i w handlu pomagają a nie przeszkadzają.
Od roku mam do czynienia z fxpro. Stabilne połączenie z serwerem i wypłata środków jest stosunkowo szybka. Uważam że jest to sprawdzony i niezawodny broker, który jest bardzo dobry do handlu algorytmicznego. Polecam spróbować i przekonać się na własnej skórze.
W zeszłym tygodniu zacząłem handlować tutaj. Jak dotąd nie mogę powiedzieć nic konkretnego na temat ogólnej pracy tutaj, ale spodobało mi się ich wsparcie techniczne, duży wybór platform i kont. Istnieje również wiele narzędzi do handlu. Za jakiś czas jak trochę zarobię, to zrobię wypłatę, i wtedy możliwe będzie opisanie pełniejszej oceny brokera.
Fxpro to naprawdę niezły broker, zarobiłem dość sporo kasy współpracując z nimi. Poprawiam także swoje umiejętności handlowe dzięki webinarom, które są naprawdę fajne i bardzo przydatne! Polecam wszystkim spróbować, a jeżeli nie jesteście zdecydowani, to możecie zacząć od konta demo.
Przyzwoita firma, która dział według ustalonych zasad. Nie powiem że mają coś nadzwyczajnego w swoich usługach czego inni nie mają, ale z drugiej strony, wszystko co oferują klientowi jest realizowane skutecznie i bezproblemowo. Moim zdaniem jest to doskonały wybór dla doświadczonych handlowców.
Najlepszy broker, który ma szeroką gamę instrumentów handlowych, niskie spready i bardzo szybką realizację transakcji. Bardzo dobry dla handlu algorytmicznego. Zdecydowanie mam tylko dobre doświadczenie z nimi! Uważam że jest to dobry wybór dla każdego inwestora.
Od wielu lat jestem profesjonalnym traderem i handlowałem z wieloma brokerami, ale uważam że fxpro jest najlepszy w swojej branży. Mogę bez problemu w 3 słowach scharakteryzować ich: niezawodność, stabilność i usługi na wysokim poziomie. Polecam.
Podoba mi się że wsparcie jest uprzejme i bardzo pomocne nawet do klientów którzy mają mniejszy depozyt. Są grzeczni, konstruktywni i dyskretni. Chcę również zauważyć, że istnieje bardzo duży wybór narzędzi, których mi osobiście brakowało u poprzednich brokerów.
Przez długi czas szukałem wiarygodnego dobrego brokera, i padło na FxPro, gdyż mieli dobrą reputację i korzystne warunki handlowe. Na razie jestem zadowolony ze wszystkich usług. Platforma jest bardzo szybka, łatwa w obsłudze i stabilna.
Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z FxPro. Wsparcie działa szybko i fenomenalnie. Wszystkie aplikacje są łatwe i wygodne w handlu. Platforma jest idealna pod każdym względem. Gorąco polecam tego brokera.
Fajny broker który zasługuje na twardą czwórkę. Dla tych co pracują z doradcami, warunki są idealne, i nie ma ograniczeń handlowych. Na uwagę zasługuje również to, że istnieje solidna regulacja: FCA, CySec i inne organizacje regionalne. Wypłaty są dość szybkie, grzech narzekać, ale wstępny depozyt mógł by być trochę mniejszy.
Mam dobre wrażenia o FxPro. Transakcje są przetwarzane natychmiast i bezproblemowo! Platforma MT5 działa idealnie, a mój menadżer jest profesjonalny i uprzejmy, i zawsze bardzo szybko odpowiadam na moje pytania. Polecam tego brokera, jest porządny i niezawodny.
Brak problemów z wypłatami to dla mnie główna zaleta FxPro. Muszę też stwierdzić, że kwota wypłaty nie wpływa na szybkość procesu, zwykle trwa to 1-2 dni robocze. Polecam
Odczuciacodotegobrokerasą całkiempozytywne. Z pewnością fxpro jest o wiele lepszy niż większość brokerów którzy proponują promocyjne warunki i premie. Przede wszystkim muszę zauważyć bardzo szybką realizację, bez irytujących rekwotowań i innych problemów. Oprócz tego mają bardzo niski spread i doskonałe wsparcie techniczne.
Fajny pośrednik, mają co prawda minimalny poślizg w wiadomościach, ale ogólna wydajność jest bardzo dobra. Niemal natychmiastowa reakcja na każdą naszą akcję, terminal nie wyłącza się i nie zawiesza. Po zleceniu wypłaty, środki dotarły w ciągu 24 godzin.
Postawiłbym FxPro solidną 4! Jeżeli firma i ma jakieś wady, to nie są one tak znaczące aby zawracać sobie tym głowę. Każdy problem można rozwiązać za pomocą wsparcia technicznego, z wyjątkiem własnej głupoty (jeżeli ponosi kogoś w handlu, to na to nic nie pomoże). Dobra firma, jeżeli umiesz handlować.
Od dłuższego czasu szukałem wiarygodnego dobrego brokera, a FxPro miał dobrą reputację i korzystne warunki handlowe które mnie skusiły. Na razie jestem zadowolony ze wszystkich usług które tu mam, platforma jest bardzo dobra i stabilna, nie zawiesza się i intuicyjna w obsłudze.
Jestem bardzo zadowolony z usług brokera fxpro. Od kilku lat jestem ich klientam, i nie miałem żadnych poważnych problemów czy zgrzytów. Wypłaty może nie są jakieś natychmiastowe, ale działają sprawnie.
Jestem bardzo zadowolony pracą z tym brokerem. Od samego początku nie miałem z nimi żadnych problemów czy skarg co do usług które oferują. Ogólnie moim zdaniem, broker jest niezawodny i bez trudności mogę czerpać zyski pracując tutaj.
Postanowiłem otworzyć u nich konto demo i byłem mile zaskoczony jakością oferty oraz adekwatnością ich wsparcia w podejściu do klienta. Przetestuję kilka miesięcy na demówce, jeśli wszystko będzie w porządku, otworzę normalne konto, ale narazie wszystko ok.
Mam dobre wrażenia jeżeli chodzi o FxPro. Transakcje przetwarzane są natychmiast, a platforma MT5 działa idealnie. Wsparcie jest profesjonalne i uprzejme, zawsze bardzo szybko odpowiadają na moje pytania. Polecam tego brokera, jest naprawdę dobry i niezawodny.
Całkiem dobre warunki handlowe jak na jednego z wiodących brokerów. Spread na głównych parach walutowych jest niski, platformy działają płynnie i poprawnie, a i na duży plus to, że nie zaśmiecają wszelkimi bonusami czy promocjami. Jak dotąd jestem zadowolony, poprawny broker który daje możliwości do czystego handlu.
To jest jeden z najlepszych brokerów, z którymi pracowałem. Doskonałe warunki handlowe, duży wybór narzędzi i brak poważnych problemów z wykonaniem to są jedne z ważniejszych rzeczy które przemawiają za tym brokerem. Samą wypłatę środków nie mogę nazwać szybką, ale stabilnie do 48 godzin pieniądze wchodzą na konto.
Z Fxpro handluję już od 2 lat i mogę powiedzieć, że zarobiłem z nimi dobre pieniądze. Ich warunki są odpowiednie dla mojego stylu handlowego, a wypłaty na kartę są szybkie i płynne. Imho, jeden z najlepszych brokerów na rynku.
Pracuję z FxPro prawie rok, i przez ten czas nie miałem żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Dobra analityka, doskonała technologia i brak ingerencji ze strony brokera w handel. Wsparcie techniczne bez zarzutu, zamówienia zamykane są bez zwłoki, a dodatkowo, doskonałe materiały szkoleniowe i konto demo dla początkujących.
To już trzeci rok mojego handlu z fxpro. Początki były dość trudne i nerwowe jak przestawiałem się z demo konta na normalne, ale to też pomogło uzupełnić niektóre braki w doświadczeniu. Ale ogólnie, wszystkie błędy byłe moje, więc niec nie mogę zarzucić fxpro. Warunki są w pełni adekwatne, i obecnie trudno znaleźć takiego brokera. Wszystko co zarobiłem, zostało wypłacone bez żadnych pytań. Krótko mówiąc, jeśli prawidłowo korzystasz z narzędzi i uważnie monitorujesz rynek, to możesz bezpiecznie pracować z zyskiem.
Dokładnie mam to samo, ja handluję tam dopiero około roku ale jestem również bardzo zadowolony. Przekonała mnie recenzja na https://www.gpwinfostrefa.pl/brokerzy-forex/fxpro/. Pozdr
Wydają się być wiarygodni i dają szybkie odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Wypłaty są dość łatwe i szybkie (1-2 dni od złożenia wniosku). Dla mojej własnej średnioterminowej strategii handlowej oferują bardzo dobre możliwości. Wiem też, że umożliwiają również skalpowanie, ale ja raczej nie jestem od takich rzeczy. Każdy musi testować, bo tylko tak można dobrać brokera dla siebie.
Od prawie pół roku współpracuję z tym brokerem i na razie wszystko jest ok. Chciałbym zwrócić uwagę na bardzo fajne i dyskretne wsparcie techniczne, które pomaga rozwiązać problem o każdej porze dnia. Warto również pochwalić dobrą pracę platformy: szybka realizacja, brak rekwotowań, notowania nigdy nie opadają. Reasumując, jest to stary i niezawodny broker który nie gra przeciw klientowi.
Pracuję na rynku Forex od około 3 lat, wypróbowałem wielu brokerów, na początku jak wszyscy siedziałem w kuchniach, a dopiero pod koniec zeszłego roku przeszedłem na fxpro. I przyznam się szczerze, że dopiero teraz zrozumiałem, czym jest prawdziwy forex. Oczywiście nie ma tutaj kont centowych, ale nie oszukują klientów, obsługa klienta jest na solidnym poziomie i nie ma obaw o wypłacanie zysków.
Współpracuję z nimi od 2013 roku. Nie powiedziałbym, że wszystko jest w 100% idealne, ale jestem zadowolony. Nie sądzę, że teraz można znaleźć znacznie lepszego brokera na podobnych warunkach. Mimo wszystko platformy są tu nowoczesne, działają stabilnie bez niespodzianek i zawsze przynoszą zysk. Należy również pamiętać, że FxPro ma wiele przydatnych dodatków.
Pracuję z fxpro od ponad 2 lat. Jestem zadowolony ze wszystkich wskaźników: terminal, spread, wpłata/wypłata - wszystko jest na wysokim poziomie. Mam świetny zespół wsparcia. Mam świetny zespół wsparcia. Mam dobre wsparcie. Dla mojej części świata mają jedną z najlepszych wersji.
Nie mam żadnej krytyki wobec fxpro, wszystko jest niezawodne i stabilne. Nie mam z nimi żadnych problemów. Robią je szybko, a smarowidła nie są złe. Dla mnie zespół wsparcia jest bardzo niezawodny i kompetentny i szybko rozwiązuje wszystkie problemy. Nie miałem żadnych problemów z wycofaniem się i nie słyszałem o przypadkach braku płatności.
Handluję z fxpro od 4 miesięcy na koncie realnym, wcześniej przez prawie miesiąc handlowałem na koncie demo. Realizacja jest na jednym poziomie, wypłata nie jest opóźniona i wszystko jest w porządku. fxpro zawsze działa szybko, czy to przez czat, czy przez telefon. Nie wiem, jak się zachowają, gdy zacznę więcej zarabiać, ale jak na razie są w porządku, nie próbują mnie oszukiwać, wszystko jest uczciwe.
Dołączyłem do fxpro 5 miesięcy temu, a konto rzeczywiste otworzyłem w zeszłym miesiącu. Jak na razie jestem zadowolony. Teraz handluję bardzo dokładnie, ale ogólnie rzecz biorąc, przejście było dość gładkie. Podoba mi się ich obsługa klienta i ultra niskie spready. Realizacja zleceń jest taka sama jak na demo. Ich analityka jest również na najwyższym poziomie.