Tak ładnie doradzała getkowi za te 5 baniek ale to nie pomogło i padł.Ja to bym doradzał za 2 koła a jakby dobrze pogadali to i za tysiaka szkoda że mnie nie wybrali:(
ona siedzi? NIE! bo za co? umowe sporzadizli bez błedów to temat zamkniety! wszędzie niektorzy szukaja jakiś przkretów,jeżeli by one były faktycznie to na tym ettapie juz winny być akty oskarzenia poparte np billingami,itd,materiałami,które sa fakatami ,a nie jakimis pomowieniami,pozatym dzis mozna kazdego wsadzić,fabrykując dokumenty więc nic mnie nie zdziwi!
Moze jedyne co to faktycznie jak mąz bral udzial przy podpisywaniu umowy sprzedazy EGB za te 200baniiek,to żona powinna córka się zając,zeby pozniej nie bylo jak teraz sytuacji,a nie "doradzac" dokumentow nei czytalem nie wiem co ona tam prawnie doradzła,jak audytor byl i te tematy wyjasnial,mniejsza z tym!
Firma z duzymi aktywami do przejecia,i niska wycena rynkowa!
ps Ci co będa na walnym,zabllokowac ten skup akcji własnych od Stadnika Z ROCKBRIDGE I WALCZYĆ O DYWIDENDE WSYTRCZY 60GROSZY BRUTTO ,ale walczyć tam macie !!!!!
DO KNF nie napisałem ws tego skupu bo nie chce zeby za duzo gadali przed wlanym,chce dywidende,albo wezwanie!
Kto bedzie z Was ma walczyc do konca!
Wezwanie ma argumentowac sytuacja spółki i przepsiami MFID 2! Tym,ze nie mając za sobą banku jak PKO TFi czy ubezpieczyciela jak PZU TFI,dzialanie w obecnym prawnym środowisku skazne,jest na porażke,i przy sprawie getback ,takze!
Argument za dywidenda,duzy pozim kapitalow wlasnych,zysku zatrzymanego i praktyczny brak zadłuzenia!!
napewno będzie duzo osob ,jakubas powinnien być,ludzie Buczka albo i on sam,Osiecki,wiec nie dajcie się tam i walczcie o swoje i nasze!
3mam za smiałków,co 30 kwietnia beda w Warszawie i nie będa robić pod siebie tylko jak Carl Icahn walczyć o swoje i innych nieobecnych inwestorów indywidualnych!
Z nią jest ten problem że doradzała getkowi dzięki za pieniądze tych którzy kupowali obligacje getka-ona i mężuś zrobili sobie krowę dojną a teraz klawisz będzie im podawał miskę z ryżem .Szkoda dziecka