Życzę Wam psychiczno fizycznego "dobrostanu' kurczaczka w biało czerwonych barwach i leżenia krzyżem przed telewizorem:) I aby to były ostatnie święta bez dopłat do jajek Panowie:)))))))))
Swój to kwintesencja takiego zawsze i wszędzie narzekającego polaka. Dają podwyżki - źle strajk, zamrożą podwyżki też źle choć cisza jak makiem zasiał Wynegocjują dopłaty z UE do krówki czy świnki - źle, nic nie wynegocjują, też źle Dają 500+ na pierwsze dziećko - źle, nie dają, jeszcze gorzej Itd itd dzięki za życzenia:)
Dnia 2019-04-20 o godz. 09:49 ~kkk napisał(a): > Swój to kwintesencja takiego zawsze i wszędzie narzekającego polaka. > Dają podwyżki - źle strajk, zamrożą podwyżki też źle choć cisza jak makiem zasiał > Wynegocjują dopłaty z UE do krówki czy świnki - źle, nic nie wynegocjują, też źle > Dają 500+ na pierwsze dziećko - źle, nie dają, jeszcze gorzej > Itd itd > dzięki za życzenia:) >
za Piastów tak było , że gdzie Polan było trzech to wersji pięć , i tak jest ciągle , aż po dzisiejszy dzień. Np. Prezes Latryniarzy myszowaty kandyduje na guru forum Bankiera ,jego przyboczni pozostali tak zniechęcają innych do kupna spółek tam gdzie oni trzymają dyżur ,ręce opadają a Pati i Morelce to już nie powiem co . Polactwo nigdy się nie nauczy . Natomiast pozostali Polacy jednoczą się ale tylko na krótką metę zapominając szybko o wrednym podstępnym wrogu o swojej głupocie . Były rozbiory Wojny ,czy to coś nasz Naród nauczyło nie ,macie jaskrawy tutaj na gpw. przykład jak chciwość przesłania rozum ,ważne moje ego moje ja ,teraz ja a po mnie choćby susza . 20 % twierdzi że ma patent na wszystko i na wszystkich ,czy te 80 % to są same młotki i niedojdy że do tego doszło . Czy tylko niechęć zrobienia czegokolwiek dobrego dla siebie nie mówię o bliźnich czy to już jest za ciężko ,za trudne , a może to tylko zwykłe lenistwo i stawanie okoniem wobec każdego i nie bo nie. Spokojnych Świąt .