Dziś było widać obrót. Pewnie już skupują. Jak mają te 3mln teraz wydać, to czeka nas maj podwyższonych obrotów w ważnym miejscu na wykresie. Według firmy 30zł to tanio, więc pewnie liczą na super wyniki po przejęciach.
Nie. Wszystko ok. Chodziło mi o to, że głęboki nurek nie był możliwy... O co Waszym zdaniem chodzi z tym wykupem akcji? Co to ma na celu? Myślałam, że wyjdziemy z kanału w którym porusza się kurs... Liczyłam na mocne wzrosty... a tu nic...
Według mnie skupują max ilość akcji po tej cenie, bo 1Q już za nami i pewnie wiedzą jakie wyniki mogą wykręcić przejęte spółki. Jak się okaze, że w rok są w stanie zarobić 30-35mln zł, to kurs powinien być po hmm... normalnie byłby po 60-70zł, ale na tej firmie pewnie 40-50zł.
Pewnie ze fundamenty wyglądają ok... bez dwóch zdań ... śmieszy tylko takie gadanie władz spółki ze ich zdaniem spółka jest tania i rozpoczynają skup... po czym leci w dół faktycznie po raz kolejny odbijając się od 32... gdyby chcieli ładnie poprowadzili by wybicie a tak Ktoś jednak trochę papiera wywalił a oni nadal nie wiedza czemu spółka jest tak nisko