Moim zdaniem może zmienić i to sporo, ale tylko w sytuacji jak za chwilę prokuratora znowu go nie wsadzi. Jeśli nie i doszłoby do rozprawy to myślę, że są odpowiednie papiery żeby pozamykać usta a wtedy zaufanie wróci. ALtus dostał po dupie, a wszystkie banki sprzedające drożej wierzytelności nie. Ktoś akceptował dokumenty przy sprzedaży spółki przez Altus do GB, audytor z Deloitle więc za duży gracz dla prokuratury.No i finalnie nie ma w PL sędziów i prokuratorów znających się na rynku kapitałowym. Oczywiście to tylko moje luźne przemyślenia, ja w tą spółkę długofalowo wierzę i tyle.
Zastanawiałam się gdzie zniknęłaś ale jesteś i komentujesz w swoim stylu. Żałosne że dalej brniesz. Będzie kiedyś odpowiedzialność za to że obrzucasz ludzi pomówieniami. Chociaż właściwie robisz To co Twoi idole.
jest to wspaniała informacja dla wszystkich a to ze aż tyle znamienitych ludzi walczyło o jego wolność jest w Polsce precedensem bardzo dobrze to rokuje dla przyszłości Altusa
bo ci ludzie moim zdaniem doskonale wiedzą że to sprawa polityczna pod poklask gawiedzi wyborców tych od 500+ i tym podobnych .. a tam gdzie polityka wkracza w rynki efekt jest taki sam jak wpuszczenie słonia do składu porcelany