Lecimy na nowe szczyty z małym stopem w okolicach 14 zł
trzeba było trochę czekać - ale cierpliwi będą wynagrodzeni.
26 marca pisałem:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gratuluje-zbierajacym-w-okolicach-11-zl,31519495.html
"to sugeruje zbliżający się wystrzał cen akcji
dzisiejszy news już to pokazał, nie zdziwiłbym się, gdyby jeszcze duszono kurs w celu większego uskutecznienia dystrybucji do czasu publikacji wyników.
tak czy inaczej, zbliża się mocny odpał - tak przewiduję."
idealnie się spełniło - od tego czasu urosło te 14% - będzie wyżej.
Kalendarium : jutro wyniki potem uruchomią znowu skup akcji własnych, ( mają do skupienia jeszcze 37 tysięcy), następnie info o dywidendzie, około 10 maja raport Igrz o dooh za 1 kwartał a 30 maja wyniki za pierwszy kwartał pewnie rekordowe. wszystkim którzy pragną już dziś 18 zł. polecam cierpliwość.
To jedna z tych firm gdzie jestem spokojny o wynik ... nie zakładam pampersa jak przy Kruku, nie zastanawiam się o co chodzi jak przy Izostalu czy Stalprofilu (to z resztą praktycznie to samo) ... jak spadną do 11 dokupię. Jak wzrosną do 16 sprzedam i potem dokupię :) tu przez dwa - trzy lata jest murowana poprawa wyników - spółka wchodzi z w biznes gdzie ciężko nie zarobić, a ma doświadczenie w cięciu kosztów i rentowności z prowadzenia TV ... więc mnie tu nic nie boli :) w którą stronę pójdzie będzie dobrze ! :D