• Krzysztof D. Autor: ~Amadeus75 [213.241.5.*]
    A ja mam już na to wszystko tylko jedno pytanie? Co na obecna sytuację ma do powiedzenia akcjonariusz Krzysztof D. i jaką gra tam rolę? Przyznam się, że to "dzięki" niemu nie sprzedałem akcji w styczniu po 90 groni, wierząc że dopilnuje tego ogłoszonego skupu i przyczyni się do rozwoju firmy... :-/
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~helo [83.30.252.*]
    Spokojnie
    Myślę ze zeszli by ktoś mógl wejść i to obecnie powinno być ok 2 zł - spokojnie :) To jest w rozwoju
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~Amadeus75 [83.16.149.*]
    Hmm... oby było jak piszesz :) natomiast nie rozumiem czemu nie sprzedała tego komuś pozasesyjnie - byłoby lepiej wizerunkowo plus informacja w rynek, ze ktoś jednak kupił, a nie ulica i spekuła, która wysypie się powyżej 40 groni. Również nie rozumiem, czemu mając zgodę walnego na skup akcji, nie opyliła części swoich powyżej 1 złocisza, skoro chciała opylić swój udział. Wszyscy by byli wtedy zarobieni, spółka zyskałaby na wiarygodności, kapitalizacja wzrosła, kurs wzrósł, itd... a ten pier... sqter ciągnie wszystko w dół mam wrażenie...
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~helo [83.30.252.*]
    Jeśli chcieli zbić kurs by ktoś wszedł nisko i by ludzi wypłoszyć to jest co jest - jej akcje plus wypłoszonych plus tych co juz sa gotowi swoje puścić po 40 :)
    W ten sposób ktoś zbierze nisko więcej a co do kobiety to sposobów wynagrodzeń i opcji jest mnóstwo np posady lub dobre inwestycje gdzie indziej i tu nie musi mieć zysku wręcz odwrotnie niekiedy jest on niepotrzebny :)
    Obecnie się studzi i nie zdziwi mnie jeśli dziś - jutro - przyszły tydz - w tym okresie ruszy mocno
    Co do wizerunku to on się zbuduje obecnie potrzebuje ktoś widocznie nisko wejść
    To tylko moje myśli i proszę nie myśleć ze to pewnik
    Jestem tu i jestem spokojny :) I 20 mln kapitalizacji mogłoby być spokojnie bo myślimy o przyszłości i spójrzmy ile jest - Jedynie emisje niskie mogłoby to popsuć lecz póki co ich nie widzimy
    Tyle z mojej strony

• Re: Krzysztof D. Autor: ~j23 [95.160.159.*]
    Helo jeszcze niewiele wiesz o giełdzie. Jsk giełda nauczy cię pokory to wtedy zrozumiesz. Podstawowa zasada jak insiderzy wychodzą przez rynek znaczy 2 rzeczy:
    1. Nikt nie cgce kupić pakietu poza rynkiem
    2. W spółce dzieje się źle
  • :Krsztof D. Autor: ~dno [83.27.126.*]
    jak pisałem od czasu jak panienka NABYŁA akcje ,,,,, nikt nie traktował tego poważnie , ale fakt giełda uczy was pokory ,,, lepiej teraz jak ,,,,,,, ,a chciwości jest ślepa
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~helo [83.30.240.*]
    15 lat w tym :)
    No niewiele wiem XD
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~j23 [95.160.159.*]
    15 lat i niczego się nie nauczyłeś, skoro takie podstawowe błędy popełniasz. No chyba że zamierzasz przejąć pakiet kontrolny Jwa.
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~1982 [89.64.13.*]
    Właśnie a co z pakietem kontrolnym ??
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~misiekrp [79.184.31.*]
    200 000 akcji jwa i masz już 5 % jeśli chcesz. łatwo policzyć , ile to kaski na dziś.
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~wujek [89.229.5.*]
    to 1/4 tego co posiada głowny ,a teraz zobacz na co stać D.K.
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~wujek [89.229.5.*]
    Dziwna ta sesja .Moim zdanie jutro na czerwono.
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~Ciocia [188.146.185.*]
    Daltonizm to choroba ale celowe mylenie kolorów to....? Od dzisiaj będziesz Wujek Pinokio.
  • Re: Krzysztof D. Autor: ~Wujek [94.254.163.*]
    Ciociu a myślisz ,że zmyślam.Jutro się przekonasz są trzy możliwości,kolor czerwony i zielony i neutralny. A ty nie przy garach ....
    Cały czas przy garach co Ty myślisz że mam tak łatwo jak Ty? Czy zmyslasz ? Nie do końca bo czerwono na pewno będzie ale wydaje mi się że jak ktoś śpiewał o Ojcu Świętym że sprawił cud że sucha stopa przez czewone morze przeprowadził polski lud tak i tu choć czerwono to dla cierpliwych zostanie zielona trawka w każdej postaci hehehe. Ale co ja tam wiem. Wiejska gosposia nie to co być przy gniazdku które daje prad.
    No ciociu nie narzekaj,przy garach też wyzyjesz ,na nawet z lepszym skutkiem niż na bananie.
    Ale na bananie ciekawiej. Można tam coś wyhaczyć, kogoś zaczepic tu niby wszystkie grzybki wyzbierane ale może jeszcze jakiś marzyciel mi się trafi zwłaszcza że ja całe życie żyje w chmurachchch
    To ty masz dobre życie, jeszcze jak cię od prądu odetną ,to dopiero pełna piersią poodychasz .A propo JWA przygotuj drobne bo okazji do kupna nie zabraknie.
    Nie.
[x]
ONE2TRIBE 8,46% 0,28 2026-05-12 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.