No cóż dziś mała korekta ale jutro któż to wie ? Dalej uważam że to wzrośnie jeszcze sporo do końca kwietnia niekoniecznie 40 ale 35 możliwe. Pozdrawiam.
przecież to jest giełda i wszystkie warianty są możliwe owszem pomyliłem się przyznaje to ale jestem więcej jak pewny że te 40 zl będzie tylko nie wiem teraz kiedy może maj albo czerwiec ale warto trzymać wig 20 zobowiązuje ? a tak na dziś 25,40 na koniec dnia
przecież to jest giełda i wszystkie warianty są możliwe owszem pomyliłem się przyznaje to ale jestem więcej jak pewny że te 40 zl będzie tylko nie wiem teraz kiedy może maj albo czerwiec ale warto trzymać wig 20 zobowiązuje ? a tak na dziś 25,40 na koniec dnia
Znane przysłowie staropolskie mówi, że "świnia mimo iż wie, że jej w oczy plują zawsze odpowiada, że to deszcz pada".
Ale tak serio, sądzicie, że kurs nie odbije? Nie ukrywam, że coś tam kupiłem po 24 zł, nie stracę na tym wiele, bo to była ryzykowna zabawa raczej niż wiara w inwestycję :) - ale ciekawi mnie zdanie innych, choćby i trolli Spółka jest jednym z głównych graczy na rynku, wydaje sporo na inwestycje itp. ale z dnia na dzień nie upadnie, porównując obecną wycenę z Orange, wypada raczej blado. Wiele zależy pewnie od raportu, ale logika nakazywałaby, że taka spółka kiedyś mysi odbić. Przecież ci co się niebawem obkupią za 23 zł muszą zrealizować zyski :)
powyżej napisałem że się pomyliłem z kwietniem że może maj lub czerwiec ale uważajcie kiedyś napisałem że ff jest ok.17 % a od zeszłego tygodnia moim zdaniem jest prowadzony umiejętny skup dziwne zlecenia po 23 szt co chwilę się pokazują po czym następuje większy skup - uważajcie