Zarząd Firmy Oponiarskiej Dębica S.A. ("Spółka?) informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 12 kwietnia 2019 r. Spółka otrzymała informację o rezygnacji Pana Leszka Cichockiego z funkcji Członka Rady Nadzorczej Spółki ze skutkiem natychmiastowym. Powody rezygnacji nie zostały wskazane.
Zarząd Firmy Oponiarskiej Dębica S.A. ("Spółka") w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 2/2019 z 25 stycznia 2019 r. informuje o zmianie terminu przekazania do publicznej wiadomości raportu rocznego za 2018 r., którego pierwotnym terminem publikacji był 17 kwietnia 2019 r. W związku ze zmianą w składzie Rady Nadzorczej, nowym terminem przekazania do publicznej wiadomości raportu rocznego za 2018 r. będzie 25 kwietnia 2019 r. ??
Coś jest na rzeczy i nie halo z tą rezygnacją. Spadam stąd nie chcę już tracić kapitału przerzucam się na Wawel i Dino. Kto zostaje pozdrawiam. Może tu kiedyś wrócę ale jak będzie jasna sytuacja.
Dobrze ,że się wycofałem tydzień temu .Kupiłem Dino i Wawela i cieszę się zyskiem. Tutaj strata pożarła mi kapitał . A w Wawela zainwestowała Aviwa. To mój ostatni post tutaj. Pozdrawiam tych co zostali powodzenia może kurs odbije.
Spokojnie Panowie dzięki za troskę. jako inwestorzy wiecie co to jest stop loss. Sprzedałem Dino za 127 a kupiłem po zjeździe za 112 i znów zarobię . Wawela kupiłem po 700 z Awivą i już mam ponad 5% do przodu. Teraz czekam spokojny o zyski. Nie dawajcie się ogrywać dużym. Pozdrawiam i zysków życzę.
Zarząd spółki cukierniczej zarekomendował przeznaczenie na dywidendę 37,49 mln zł z zysku netto za 2018 r., co oznacza wypłatę w wysokości 25 zł na akcję.