• Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.233.*]
    Zakup akcji a potem karmienie kaczuszek smacznego :)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~Zwyklyleszcz [46.169.64.*]
    tak bardzo chcesz wejsc po te 1,50? i nie mozesz sie doczekac tak, ??? bo jesli nie to co ci chodzi???
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~Ferowiec [37.248.156.*]
    To ile to tych akcji niby ktoś by miał skupić? Skoro nie wiele trzeba tutaj do progu 5%. Chyba że mówimy o zorganizowanej grupie ludzi kupujących pod próg. Ale mało realne.
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.232.*]
    Ty kupuj ja nie kupię bo okazja była po 1,20 a teraz jest cały czas dystrybucja jeszcze tych akcji trochę zostalo pozdrawiam zdrowo myślących (ale nie marzycieli):)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    trzeba by poświęcić sporo czasu na wyjaśnienie temu Panu skąd sie bierze duży pieniądz .. zawierając to w paru zdaniach - nie powstaje z przypadków (chyba że bierzemy pod uwagę grę w totolotka - może uda mi się dziś wygrać na marginesie)
    duży pieniądz powstaje z przemyślanych planów i strategii .. wrzesień 2018 wybucha afera z GetBack sadzisz że przypadek ?? ok niech tak będzie :) następuje panika wśród drobnych kurs nurkuje z 7 na 1,5 w pare sesji - przypadek ?? ok niech będzie ..
    na poziomie 1,5 dziwnym trafem ktos nadstawia koszyk i to wszystko zbiera - rysunek poniżej
    i teraz pomyśl ile trzeba czasu i jakiego kursu akcji aby upłynnić te kolumienki w zielonym kółeczku na dole ?? (biała strzałeczka nieco wyżej na wskaźniku) link czy sadzisz że podbicie kursu z 1,50 na 2,50 starczy na to (obserwuj dalsze kolumienki - wolumen) ..taka ilośc towaru ulica musiałaby zbierać przez ładnych pare lat .. sadzisz że GRUBAS będzie tyle czekał dłubał sie z tym akcjami ?? ok niech będzie :)
    dla mnie sa dwa wytłumaczenia .. albo to ktos zebrał w celu przejęcia ..albo dla zysku ..ale aby zysk był godziwy i dało sie to upłynnić to kurs obecny musi powędrować co najmniej razy 3 ..więc tak jak na getinie :) :) więc szukaj ..szukaj dumaj szperaj może jakoś to poukładasz sobie ..:) :) mi sie nie chce ..patrzę na kreski przyklejam sie do rekina jak remora i zjadam resztki z jego stołu .. to mi w zupełności wystarczy ..
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.35.*]
    To wyjasnienie powinno zamknac temat
    A jednak stawiam na to że rekin upłynnia towar a te niby podrywy to wrzuty z wora do wora resztówek akcji potem to przejmują tacy marzyciele jak wy i to od was zależy gdzie będzie kurs ale do tego czasu z tego funduszu zostanie skorupka :)
    możesz stawiać na wszystko .. Twój wybór ..nie zamierzam cie przekonywać do niczego ..wytłumaczyłem tylko i pokazałem jak to wygląda ... i tyle w temacie .. przelicz sobie tylko obroty z września i obroty od października do kwietnia ..porównaj i podaj nam wynik ile tych akcji mógł upłynnić .. wstawiłem wskaźnik wolumenu aby ci to zobrazować .. ale zawsze możesz policzyć na kalkulatorze aby ci to ułatwić to wolumen zaledwie na 6 sesjach wrześniowych wyniósł ponad 20 milionów akcji nie licząc pozostałych sesji gdzie się bujał ponad milion (czasami grubo) ....jak to sie ma do obecnych obrotów gdzie za bardzo duży wolumen uznajemy 300 tys akcji a przeciętny wolumen tego roku waha sie w okolicy 100 tys .. ilu sesji potrzebujesz aby upłynnić w sposób niezauważony załóżmy 30 mil akcji biorca pod uwagę że musisz tez nimi operować aby wywołać popyt - wiec kupujesz także
    Sam sobie policzyłeś Panie analityku ile osób kupiło taniej od ciebie akcje i te osoby dobrze wiedzą że za chwilę będzie wyrok np.do zwrotu 200 baniek to co myślisz że robią z tymi akcjami.Duża część z tych akcji po 1,20-1,50 poszła już od razu we wrześniu po 2,3 zł a reszta jest regularnie upłynniana od lutego widać to doskonale na wykresie Panie analityku.Zobaczysz co się będzie działo z akcjami jak zapadnie wyrok :)
    czyj wyrok ???
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.249.*]
    Sądu
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~Alexx [37.30.23.*]
    Nie piszcie z tym naganiaczem. Na wielu spółkach tylko negatywne komentarze dodaje, nie odpowiadajcie mu w ogóle nawet.
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.233.*]
    Jestem też na forum brastera
    jesteś na wielu forach i wszędzie naganiasz na spadki pisząc kompletne bzdury nie mające żadnego potwierdzenia ani w faktach ani w technice ... jak jeden z wielu taki urok tego forum ..ludzie którzy mają akcje piszą bzdury typu - pociąg wystartował albo rakieta wytarowała ... ludzie nia mający akcji tak jak ty tutaj piszą komentarze tego własnie typu - lecimy na minima - wystąp ubrani teraz to juz dno i tym podobne ... nie rusza mnie juz to - gram pod swoje analizy i staram sie dyskutować tylko z merytorycznymi rozmówcami którzy mają coś sensownego do powiedzenia .. życzę wielkich zysków na tych spadkach twoich .. aaaa.. tylko zapomniałem dodać że na spółkach na spadkach sie nie zarabia musisz przejść na kontrakty tam zrobisz fortunę :) :) polecam :) :)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~FW [89.77.159.*]
    Oni na akcach traca to myslisz ze na kontraktach wyjda na swoje?!? ;)

• Re: Wrzesień 2018 Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    ciiiiii ..nie uświadamiaj im tego ...:) :) :)
    Ten ostatni podryw to niestety korekta spadków a potem niestety wodospad nic tu nie pomoże twoja subiektywna opinia i kreski .Otoczenie i klimat wokół tej spółki tak ocenia te akcje.Obawiam się że może mieć to przełożenie albo już ma na całą gpw
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~ali [5.173.249.*]
    Czy te cwaniaczki z września już wyszły?
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~jkz38 [195.35.80.*]
    Nie, dalej siedzą :)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.248.*]
    To już se posiedzą ale jeszcze trochę nakarmią kaczuszki które potem będą miały brzuszki jak wydmuszki
    ty sam jesteś jak kaczuszka taplająca sie w błocie przydomowego stawku ..:) :) może lepiej zacznij pisać wiersze dla dzieci lepiej na tym wyjdziesz widzę ..:)
    Przetłumaczę dla takiego jak ty.Grupa spekulantów we wrześniu kupiła sporo akcji żeby szybko zarobić ale jak to w życiu bywa nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli.Piotruś ich przechytrzył i przerzuca większość aktywów na inne tfi.Stąd te nieudolne próby wybicia w górę.Jedyna dla nich szansa to drobnica która odbierze od nich te wydmuszki.Porysuj więc te swoje kreski i naganiaj do zakupów żeby ratować milionerów ale oczywiście też kup akcje a doradzanie zostaw profesjonalistom.Już Ania doradzała getkowi i gdzie wylądował
    "przez ostatnie osiem lat ...... " i tak dalej ..i tak dalej ..:)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.240.*]
    Potwierdza się że sztucznie podtrzymują kurs żeby drobnica odebrała te wydmuszki(akcje).Moim zdaniem powolne osuwanie do bazy czyli 1,50 przerywane nieudolnymi próbami wybicia pozdrawiam kaczuszki smacznego :)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    się popisałeś...
    buraczek...
    Czyli......?
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.243.*]
    Spekule puszczają nerwy raczej nie obronią kursu a kaczuszki mają pełne brzuszki spotykamy się na 1,50 buhahaha
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~js [95.175.3.*]
    Za 3,4 miesiące ostatni na tej spolce zgasi swiatlo A to była taka dobra spolka Jeden złodziejski interes i nie ma spolki i nie ma PO Szkoda tylko drobnych Za kilka dni opublikuja ile zostało w zarzadzaniu,to już jakies drobne
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~Mis [5.172.255.*]
    Taki interes to chyba był nie jeden ale ten spowodował większe zainteresowanie prasy.
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~js [95.175.3.*]
    Chyba masz racje ,takich przekretow moglo być więcej No coz kiedyś się dowiemy
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.224.*]
    to przy takich ilościach jakie brały grubasy rok temu to już nie wyjdą z tego . Dalej podtrzymuję spadek ( ale jest to tylko moja opinia)
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~hurra [5.173.234.*]
    Jadymy na 1.50
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.234.*]
    Po roku wracamy do bazy
  • Re: Wrzesień 2018 Autor: ~feliks [5.173.253.*]
    I co grubasy? Za dużo kaczuszki nie zjedzą już jesteście na zero a za chwilę trzeba będzie liczyć straty
[x]
ALTUS 1,09% 2,77 2025-11-13 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.