trzeba by poświęcić sporo czasu na wyjaśnienie temu Panu skąd sie bierze duży pieniądz .. zawierając to w paru zdaniach - nie powstaje z przypadków (chyba że bierzemy pod uwagę grę w totolotka - może uda mi się dziś wygrać na marginesie)
duży pieniądz powstaje z przemyślanych planów i strategii .. wrzesień 2018 wybucha afera z GetBack sadzisz że przypadek ?? ok niech tak będzie :) następuje panika wśród drobnych kurs nurkuje z 7 na 1,5 w pare sesji - przypadek ?? ok niech będzie ..
na poziomie 1,5 dziwnym trafem ktos nadstawia koszyk i to wszystko zbiera - rysunek poniżej
i teraz pomyśl ile trzeba czasu i jakiego kursu akcji aby upłynnić te kolumienki w zielonym kółeczku na dole ?? (biała strzałeczka nieco wyżej na wskaźniku)
link czy sadzisz że podbicie kursu z 1,50 na 2,50 starczy na to (obserwuj dalsze kolumienki - wolumen) ..taka ilośc towaru ulica musiałaby zbierać przez ładnych pare lat .. sadzisz że GRUBAS będzie tyle czekał dłubał sie z tym akcjami ?? ok niech będzie :)
dla mnie sa dwa wytłumaczenia .. albo to ktos zebrał w celu przejęcia ..albo dla zysku ..ale aby zysk był godziwy i dało sie to upłynnić to kurs obecny musi powędrować co najmniej razy 3 ..więc tak jak na getinie :) :) więc szukaj ..szukaj dumaj szperaj może jakoś to poukładasz sobie ..:) :) mi sie nie chce ..patrzę na kreski przyklejam sie do rekina jak remora i zjadam resztki z jego stołu .. to mi w zupełności wystarczy ..