• Analiza Altusa Autor: ~feliks [5.173.233.*]
    Z wykresu wynika że grupa biznesmenów nakupiła akcje po spadku między 1,20 a 2 zł i teraz leszczyna to odbiera.Jest zarobek do100% .Nazwiska można znaleźć. Akcje spadały na 2 zł to teraz jest sztuczny dym i następni kupują bo np.poszła pakietówka dla mnie to żaden argument -ludzie sobie coś wmawiają ale to ich wybór i ich pieniądze dla mnie docelowo 1,50 zł
  • Re: Analiza Altusa Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.43.*]
    To ma byc analiza?Jaka grupa ? Skad masz te dane? 100k akcji kupil czlonek zarzadu po 2,50 pod koniec roku , wczesniej Jakubas wchodzil po 8 zl - za kilksnascie mln zl ma ponad 5% i to jest pewnik, reszta to tylko twoje wymysly
  • Re: Analiza Altusa Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ale jakże twórcza ..jakże kolorowa - może lekko przebarwiona .. mi się podoba, przesączona nutką sensacji i wręcz horroru :) :) :)
  • Re: Analiza Altusa Autor: ~Scream [188.146.167.*]
    Piękna analiza, pani na matematyce postawi ci tak 4+ na moje oko. Teraz może jakiś braster dla pani od biologii.
  • Re: Analiza Altusa Autor: ~feliks [5.173.233.*]
    To sprawdź po ile szedł duży wolumen .Mi wychodzi że 1,20-2 zł i oni nie kupili po to żeby trzymać a po to żeby marzycielom oddać po 2,50 .Oni zarobili a wy chcecie zarobić powodzenia
  • Re: Analiza Altusa Autor: ~Zwyklyleszcz [46.169.64.*]
    i co w zwiazku z tym ? na getinach tez byl najwiekszy volumen na minimach a potem zrobili nie kilkadziesiat a kilkaset procent, do gory
  • Re: Analiza Altusa Autor: ~feliks [5.173.232.*]
    I nakarmili kaczuszki a więc zarobili a wy może zarobicie a może nie , już jest za późno.Nie wiecie kiedy kupować bo się na tym nie znacie liczycie na szczęście
[x]
ALTUS -1,09% 2,72 2026-03-12 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.