• Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ~Alexx [188.146.236.*]
    Wielu mówi, że przynosisz spadki. Czyli od poniedziałku sprawa jasna z Altusem. Nie da Ci się pomóc, straciłeś kolejne kilkaset złotych bezmyślnie.
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ~Denzel [31.0.34.*]
    Haha, nie mogę z niego, kolejna strata spowodowana skakaniem ze spółki na spółkę, jeszcze jakby to miało sens ale on wchodzi po dużych wzrostach.
    Cieszymy się z tego bo jeśli antywskaznik działa dobrze to w przyszłym tygodniu cd odbicia na altus.
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ~Alexx [188.146.236.*]
    Tak myślę, że on może tylko udawać i nawet nie gra. Kupił na close akcje za 9500 przedwczoraj a dziś kupił za jakoś najmniej 8700. To jest pewne 700zł w plecy praktycznie w dzień. Dramat...
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ~Denzel [31.0.34.*]
    Jestem przekonany że on nie udaje a takich wemusow co skaczą ze spółki na spółkę z 10 k zł jest masa na polskim bananie, nie raz to widać jak jakaś spółka rośnie kilkadziesiąt procent to od razu z innych spekulacyjnych spółek odplywa kapitał. Jednym się uda ugrwac w taki sposób ale większości to nigdy nie przyniesie dobrych efektów. Np dziś z vistal wpadalo na plus 30 na action pod koniec sesji :)
  • Będziecie się śmieli jak zarobie na Braster z 60% Autor: wemus [188.147.34.*]
    Będziecie się śmieli jak zarobie na Braster z 60% w przyszłym tygodniu.

od poniedziałku na braster będzie solidna pompa
  • Re: Będziecie się śmieli jak zarobie na Braster z 60% Autor: ~JKZ38 [185.93.94.*]
    Daj Ci Boże 100% na Braster. ALe na Altus już nie wracaj :)
  • Re: Będziecie się śmieli jak zarobie na Braster z 60% Autor: ~Denzel [31.0.34.*]
    Niech mu nawet da bozia 200% :) ważne aby nie mieć go na spółce ktora się ma :)
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    mówiłem .... gość jest nie reformowalny .. czyli w poniedziałek realizacja planu z analizy .... świeca dzienna nie jest taka tragiczna ..:)
    i na wolumenie nie ma negatywnych sygnałów ... od 3 sesji wyraźnie widać większy obrót to co przewidywałem

link 
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: wemus [188.147.34.*]
    ghost man altus się zawali, za nisko dzisiaj zamknęli, jednak to byla tylko podbitka pod wyjscie z akcji, gdyby mialo rosnąć to już by było powyżej 3zł. zobaczysz że stracisz na altusie a ja zarobie dużo na braster
    jeśli wolumen (te białe kolumny na dole :) :) ) przekroczy na świecy wzrostowej w poniedziałek 400 tys szt to myślę że 2,80 zostanie złamane ... jeśli wolumen przekroczy 400 tys szt na świecy dziennej spadkowej to niestety bardzo obawiałbym sie że zostanie przetestowane najniższe wsparcie na poziomie 2,16 - 2,07 a całe te odbicie jest tylko ubieraniem .. jeśli wolumen nie przekroczy 200 tys szt będziemy powoli opadać .. jeśli wolumen będzie sie mieścił w przedziale 200 - 400 kurs powinien oscylować w przedziale 2,45 - 2,70 czyli konsolka ... tak bym to widział .. ale zawsze mogę sie mylić :) :)

p.s. jeśli ktoś sobie nie życzy moich "nieszczęsnych wypocin" proszę pisać - nie wkleję więcej analiz :) :) :)
  • Re: Dziękuję, że sprzedałeś wemus Autor: ~Jakub [37.248.158.*]
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/poszkodowani-drugiego-sortu-czyli-dlaczego-tak-malo-dzieje-sie-w-sprawie-obligatariuszy-pozostalych-spolek-konrada-k,akcje,236154?utm_source=HP20&utm_medium=duzy
    Panie Prezesie PIS p. Prezydencie RP, Premierze RP, Prokuratorze RP i wszyscy tzw. wybrańcy Narodu POLSKIEGO co mace zamiar zrobić z mataczami i złodziejami rozkradzionych Spółek  przez patologiczną rodzinę Kąkolewskich tj. GetBeck, Hussar Gruppa, Basel Olten Pharm nie udawajcie p. że nie ma patologii tyle listów zostało wysłanych do was a w mediach cisza a pokrzywdzonych jest tysiące POLAKÓW na kwotę przeszło 3 miliardy złotych !  szok ! podstawowe pytanie ? czy to jest prawidłowo działająca władza ? -( Czyży czosnkowi nie pozwalają  bo nie ma ekstradycji z Izraela ? Bo Konrad Kąkolewski został dopiero aresztowany po powrocie z Izraela ? To jest bardzo podejrzane szok kto tych mataczy ,złodziei i bandziorów chroni ? Dlaczego patologiczny audytor Deloitte chodzi wolno i nadal wykonuje pseudo audyty w Państwowych Spółkach łamiąc prawo jak w ww. Firmach ? dlaczego wielu urzędników KNF także chodzi wolno ? Dlaczego nie pomagacie okradzionym POLAKOM tylko sprawę tuszujecie ? Dlaczego nie zabezpieczono majątków tych złodziei co sygnalizowało Stowarzyszenie www.obligacjekk.pl . Czas wielki na zdecydowane działania wobec złodziei bo wybory idą a podobno ??? dalej chcecie sz.p. rządzić ? Do roboty czas na zdecydowane działania a nie opowiadanie bajeczek ,że to co złodzieje ukradli jest już ich własnością !!!  Początek pracy komisji ds. patologii w Spółce Giełdowej GetBeck i Spółek powiązanych !!! ???
    Ale dlaczego tego się nie nagłaśnia ? Dlaczego taka cisza ? Kogo Bronią rządzący ?
    link 
    bowa-zatrudnia-ich-dziewieciu-6360641198593665a.html 
    data publikacji - Opublikowano: 2019-03-06 09:28:10
    kotlet odgrzewany
    07.03 Altus zalicza kolejny szczyt .. jakoś to odwrotnie zadziałało :) :)
  • ghost man przeanalizuj porób kreski na spółce Braster Autor: wemus [188.147.34.*]
    ghost man przeanalizuj porób kreski na spółce Braster bo będzie odlot w poniedziałek i świeca pod sam sufit.

Zrób Analizę techniczną spółki Braster

przypominam że dzisiaj na koniec sesji kupiłem Braster 3300 akcji po 2,66zł.
  • Re: ghost man przeanalizuj porób kreski na spółce Braster Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ok .. specjalnie na twoje życzenie ..:) :) w weekend porysuje i w tym wątku ci wkleję ..:) az mnie ciekawi w co ty znowu wdeptałeś..:)
  • Re: ghost man przeanalizuj porób kreski na spółce Braster Autor: ~rf- [86.63.116.*]
    Nie oslabiajcie mnie... Dyskusja z tym człowiekiem jest z góry skazana na porażkę ... Beznadziejny przypadek
[x]
ALTUS -0,72% 2,75 2025-11-14 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.