Ludzie zarzadzajacy ta spolka bez honoru ambicji , pomyslu na zainteresowanie powaznych inwestorow bo czym .Tylele lat i nic konkretnego , jedynie co im wychodzi to branie wynagrodzenia co miesiac ,my ich nie interesujemy jedynie bylismy dawca kapitalu
od sławetnego spekulacyjnego wybicia na 6 zeta minęło już trzy lata. od tego czasu cały FF przemieli sie tu ładnych kilka razy od ponad roku praktycznie żadnych informacji ze spółki o prowadzonych inwestycjach ( nie licząc KZS i WS ) najpierw rezygnacja vice, teraz kolejne akcjonariat tak sobie ustawili, że są nietykalni, a w przyszłości( w co wątpię ) zgarniają prawie całą dywidendę i na koniec wiem , że większość tu liczy na podobne spekulacyjne wybicie ale niestety nic dwa racy w życiu się nie zdarza szkoda czasu pozdro
od ponad roku praktycznie żadnych informacji ze spółki o prowadzonych inwestycjach ( nie licząc KZS i WS )
a zwiększeniu ilości pokoi to zapewne nie słyszałeś masz tu za darmo ..https://www.biznesradar.pl/a/72192,cfi-holding-chce-zwiekszyc-liczbe-pokoi-hotelowych-o-700-do-2020-r
naganiać na sprzedaż trzeba chociaż mieć trochę wiedzy o spółce.
a co do ostatniego wątku teraz będzie podbicie nie do 6 zł a do 12 bo jest więcej akcji do wywalenia ... niech tylko dopuszcza prawie 3 miliardy to będzie wirówka ... .
Dnia 2019-04-12 o godz. 22:38 ~ona napisał(a): > ja mam od ponad 3 lat i brałam powyżej 1zł..też nie lubię drobnych....... > tyle tylko od tych 3 lat więcej było porażek niż sukcesów......
złotko- wszystko jest do czasu ... [ raz pod wozem , raz na wozie ]
Dnia 2019-04-12 o godz. 21:56 ~belmi napisał(a): > od ponad roku praktycznie żadnych informacji ze spółki o prowadzonych inwestycjach ( nie licząc KZS i WS ) > > a zwiększeniu ilości pokoi to zapewne nie słyszałeś masz tu za darmo ..https://www.biznesradar.pl/a/72192,cfi-holding-chce-zwiekszyc-liczbe-pokoi-hotelowych-o-700-do-2020-r > > naganiać na sprzedaż trzeba chociaż mieć trochę wiedzy o spółce. > > a co do ostatniego wątku teraz będzie podbicie nie do 6 zł a do 12 bo jest więcej akcji do wywalenia ... niech tylko dopuszcza prawie 3 miliardy to będzie wirówka ... > .
nie naganiam na sprzedaż
pożegnałem się z akcjami definitywnie
to po pierwsze
po drugie
wklejasz link z jakimiś pobożnymi życzeniami prezesowej
takich inf na ESPI już trochę było
napisz lepiej coś o REALNYCH OBECNYCH inwestycjach ( nie tych w papiery )
i po trzecie
piszesz o12 zł za akcję
to jest tylko twoje życzenie
a to nie jest koncert życzeń
zastanowiłeś się chociaż chwilę człowieku z wiedzą
jaka będzie kapitalizacja spółki przy 12 zł za akcję ?
otóż wyręczę cię w liczeniu człowieku z wiedzą
ano będzie przewyższała kapitalizację niejednej
spółki z WIG-20
lekki absurd, co ?
to tyle
chcecie to trzymajcie następne trzy lata
Wasza sprawa
pozdro
Pralnia ,Pralnia jeszcze raz Pralnia ---- kto mądry ma te akcje tu nic się nie dzieje ! jak będzie podbitka to może zagram a tak kasa jest zamrożona wkrótce 2fix !!