• Same milionery Autor: ~Krajcut [46.134.160.*]
    Tutaj mnóstwo milionerów..... Chwalą się, że milion akcji posiadają. Ciekawe jak jest naprawdę?
  • Re: Same milionery Autor: ~ml55 [83.25.144.*]
    Mało że miliony akcji to jeszcze kupowane w dołku. Prawda jest brutalna, poprawiają sobie humor
  • Re: Same milionery Autor: pjona [83.31.143.*]
    Ja tylko 200k akcji ze średnią 1,62 zł, więc może nie milioner, ale wyjdę z tej inwestycji jako milioner w swoim czasie. Oczywiście za pieniążki kółkowiczów i panikarzy ;) z góry dziękuję Panowie i Panie i do zobaczenia na wyższych poziomach
  • Re: Same milionery Autor: ~buk [83.11.151.*]
    Kurs jest trzymany w "twardych" ryzach. Od dłuższego czasu.
  • Re: Same milionery Autor: ~hehe [37.47.180.*]
    Dnia 2019-04-12 o godz. 14:46 ~buk napisał(a):
    > Kurs jest trzymany w "twardych" ryzach. Od dłuższego czasu.

Jak na każdej spółce na GPW :))) Wystarczy dowolny wątek na forum bankiera przeczytać. Jak spada - celowe zaniżanie przez grubasa. Jak stoi - to celowe trzymanie w ryzach :)) I tak się leszczyki pocieszają :))))
  • Re: Same milionery Autor: ~hehehe [37.47.180.*]
    Dnia 2019-04-12 o godz. 14:50 ~hehe napisał(a):
    > Dnia 2019-04-12 o godz. 14:46 ~buk napisał(a):
    > > Kurs jest trzymany w "twardych" ryzach. Od dłuższego czasu.
    >
    > Jak na każdej spółce na GPW :))) Wystarczy dowolny wątek na forum bankiera przeczytać. Jak spada - celowe zaniżanie przez grubasa. Jak stoi - to celowe trzymanie w ryzach :)) I tak się leszczyki pocieszają :))))

I zapomniałem - jak rośnie to też mityczny grubas zbiera !!! Od leszcza.:)))) Potem jak spada to grubas zaniża by dalej zbierać od leszcza. Bo mityczny grubas zawsze zbiera lokalną perełkę. Albo zaniża kurs też pod zbieranie !!!!
  • Re: Same milionery Autor: ~buk [83.11.151.*]
    Mój wpis dotyczy jedynie kształtowania się kursu. Nie napisałem, że ktoś zbiera, kupuje, istnieje jakiś grubas itd. itp. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
[x]
GETIN -0,79% 0,50 2026-06-05 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.