Ja tylko 200k akcji ze średnią 1,62 zł, więc może nie milioner, ale wyjdę z tej inwestycji jako milioner w swoim czasie. Oczywiście za pieniążki kółkowiczów i panikarzy ;) z góry dziękuję Panowie i Panie i do zobaczenia na wyższych poziomach
Dnia 2019-04-12 o godz. 14:46 ~buk napisał(a): > Kurs jest trzymany w "twardych" ryzach. Od dłuższego czasu.
Jak na każdej spółce na GPW :))) Wystarczy dowolny wątek na forum bankiera przeczytać. Jak spada - celowe zaniżanie przez grubasa. Jak stoi - to celowe trzymanie w ryzach :)) I tak się leszczyki pocieszają :))))
Dnia 2019-04-12 o godz. 14:50 ~hehe napisał(a): > Dnia 2019-04-12 o godz. 14:46 ~buk napisał(a): > > Kurs jest trzymany w "twardych" ryzach. Od dłuższego czasu. > > Jak na każdej spółce na GPW :))) Wystarczy dowolny wątek na forum bankiera przeczytać. Jak spada - celowe zaniżanie przez grubasa. Jak stoi - to celowe trzymanie w ryzach :)) I tak się leszczyki pocieszają :))))
I zapomniałem - jak rośnie to też mityczny grubas zbiera !!! Od leszcza.:)))) Potem jak spada to grubas zaniża by dalej zbierać od leszcza. Bo mityczny grubas zawsze zbiera lokalną perełkę. Albo zaniża kurs też pod zbieranie !!!!
Mój wpis dotyczy jedynie kształtowania się kursu. Nie napisałem, że ktoś zbiera, kupuje, istnieje jakiś grubas itd. itp. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt