Całkiem niedawno textilmarket był za*****ie dochodowym interesem. A dzisiaj ten sam textilmerket przynosi gigantyczne straty. I ja nie pytam o to dlaczego dzisiaj textilmarket przynosi gigantyczne straty. Ja pytam: Dlaczego całkiem niedawno textilmarket był za*****ie dochodowym interesem?
Towar był na czas i przede wszystkim go nie brakowało. 2016 był znakomitym dochodowym rokiem mimo, ze od strony operacyjnej przyjmowanie towaru nie wyglądało tak dobrze jak teraz. Od 2017 roku jak by niepotkniecie z wdrożeniem nowego oprogramowania w dalszym ciagu byśmy notowali wysokie wyniki. Jeżeli miałbym mozliwosc na kupienie tej firmy zrobiłbym to bo wiem, ze da sie zarobić na tej firmie. Ludzie na sklepach to menadżerowie z wieloletnim doświadczeniem. Potrzebny jest porządny towar na sklepy i przede wszystkim nie moze go brakować. Brawa za stworzenie konta na instagramie! Zmarnowane pieniadze na reklamę w tv juz nie wrócą. Jak nie stać kogoś na reklamę tv to lepiej w to nie iśc. Klienci nie sa głupi. Widza, ze firma, ktora wstawia spot 3sekundowy w tv to nie jest godny uwagi. Największymi błędami firm jest nie badanie rynku i traktowanie każdego miasta tak samo dochodowego. Potrzebna Ludzi, ktorzy najpierw badają rynek, wywiad w danym mieście.
Jeżeli znajdzie sie główny inwestor to z chęcią wejdę w współpracę.
Pozdrawiam