• Bardzo Rzeczowo Autor: ~RRRrrr [87.180.83.*]
    Ci którzy mieli wypłacić pieniądze z getinu zrobili to dawno.Pragne poinformować państwa ze dni pisu są policzone a lokaty idea banku i getinu są najlepsze na rynku.Ponadto to polski bank i ja będę wspierał pana Czarneckiego dopóki mam siły u będę inwestował w jego akcje.Tchorze jak zawsze uciekną a kupią na Gorce tak jak to miało miejsce pare miesięcy temu przy spadkach do 0.4 dzisiaj mamy 1,86.Ponadto robię wszystko odwrotnie niż PiS.Poniewaz ich nienawidzę a 2 kaczki w tym jedna już usmażona razem z kurskim mogą co najwyżej umyć mi plecy.Jutro na koniec i tak zieleń po rannych spadkach.Szczury będą uciekać.
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Glapa [88.128.80.*]
    Rzeczowo to nie bylo, raczej politycznie:)) tvnowo w kontrze tvpisowo, ale przyznam styl lepszy.

Btw. Lokoata w gnb juz 2.8:)))
    To juz bardzo rynkowo:)

Aaaa jak was czytam popisowcy to cieszę sie, ze w koncu mam i ja swój wybór:) Gwiazdowski, polecam posłuchać na youtubie, niezależnym w 100% medium:)))
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    Dnia 2019-04-11 o godz. 18:27 ~Glapa napisał(a):
    > Rzeczowo to nie bylo, raczej politycznie:)) tvnowo w kontrze tvpisowo, ale przyznam styl lepszy.
    > >
    > > Btw. Lokoata w gnb juz 2.8:)))
    > > To juz bardzo rynkowo:)
    > >
    > > Aaaa jak was czytam popisowcy to cieszę sie, ze w koncu mam i ja swój wybór:) Gwiazdowski, polecam posłuchać na youtubie, niezależnym w 100% medium:)))

Też tak myśle że temu facetowi się uda
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~premineum [89.73.27.*]
    na 1 programie o godz 22:20 będzie reportaż o intresach dr LC i tam będzie naprawdę rzeczowo
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Sdf [37.248.155.*]
    Rzeczowo, obiektywnie i profesjonalnie w tej telewizji, w reportażu tej pani?!
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~probe [5.173.8.*]
    nie hahahaha rzeczowo to jest w tvn,onetach,itp. gdzie cieci komunistow interpretuja fakty i sa oplacane przez obcy kapital...nawet widac jakie tam ustawki ustawiaja jak z kartek czytaja itp.
    wlaczcie myslenie i ocencie z 3 medium internet wlasnie naprzyklad Gadowski

Jak nie uahahaha ja mam ubaw jak widze co zrobili z ludzi....choc trochę taki smiech przez łzy...

Rodacy ! Wylaczyc na tydzien tv i Gwiazdę posluchać :)))
    A nie tutaj sieę obsmarowujecie wzajemnie!!!
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~śmietłejs [31.0.68.*]
    Mówi się że za każdym razem jak są wybory to wychodzi taki Pan Gwiazdowski, Stonoga albo inny agent żeby odebrać kilka procent partii korwina, która jest jedynym zagrożeniem dla establishmentu. Pan Gwiazdowski odbierze trochę głosów partii Wolność i zniknie, taka jego rola.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.128.80.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Glapa [5.173.180.*]
    Skoro słowo oszołom jest za mocne, to napisze tak...Korwin, to gosciu co robi szoł, by sprzedac Najwyzszy czas...
    Pokazal "klase" w EP.
    20 lat temu przestałem na tego pan oddawać glos.

PRowiec, by sprzedac NC...I tyle
    Gwiazda jest rzeczowym doktorem z konretami, a nie "muchą" z polskiego zoo....
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Qwerty [37.47.171.*]
    W różnych tv jest różnie z tą obiektywnością ale takiej prymitywnej propagandy jak w tvpis to nie ma nigdzie. Niestety.
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Niekomuch [37.248.155.*]
    Właśnie rezygnacja z oglądania TVP jest wynikiem ,,włączenia myślenia"
    To masz berecik przeorany hahahaha ....stek klamstw vs stek manipulacji....to dzisiejsze popis tv
    Hahahaha wylacz tv wlacz youtuba i zacznij myslec:)))))
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~bolek [5.173.0.*]
    Nie ogladam stronniczej i nieobiektywnej tvpis. Po prostu nie moge na to patrzeć
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~miki [178.43.21.*]
    Wykasowałem 1 i 2 program nie oglądam i nie słucham goebelsowskiej propagandy
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Nowy [31.0.37.*]
    Cała wypowiedź leszcza z akcjami bankruta. Nie wyj już tak dzieciaczku. Niezły polew z ciebie mam. Dawać syfa poniżej 1 złoty
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Śmieć [78.10.150.*]
    No to wrzuć na konto skoków kasę swoją wyprany mózgu. Gwarantowane zyski władza już wie na co przeznaczy twoje grosiki
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Rafcyk [31.172.188.*]
    Precz z wszystkimi PiSiorami z Getin
    Niech inwestują w Srebrną swojego herszta bandy ( całe 500+ )
    Rozdawnictwo i pranie mózgów swojemu debilnemu elektoratowi to codzienność w PiS kraju , jak to Kurski powiedział : Ciemny lud to kupi a sam za błyskotliwy nie jest i jeszcze premier kłamca ( 2 wyroki potwierdzające że kłamie ) puści Wam reklamę z Chuckiem Norrisem

Brawo PiS wyborcy
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Spekuła [188.122.24.*]
    Niech zyja w swoim szambie, tylko to takie dwulicowe pieski, prawi i sprawiedliwi po swojemu, z drugiej strony lasi na kase i wielu pisowczykow wyje na LC a na boku na gpw. Ot takie mendy spoleczne co w niedziele klecza i od faceta w sukience rozgrzeszenie dostaja, pseudo katolicy.
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: staryznajomy [95.40.212.*]
    Ja ciagle przed oczyma mam obraz swietej rodziny Kaczyńskich z Martusia z mezem i pewnie w brzuchy dzieck9 Dubienieckiego, na plakatach przed jakimis wyborami haha
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: staryznajomy [95.40.212.*]
    Albo 9braz Kaczynskiej Martusi biednej siedzacej w statym fotelu, w tureckim powyciaganym sfeterku na tle pieca kafl9wego i mowiacego cos przed k9lejnymi wyborami hahaha a na koncie kilka mln, pod domem fura za 300 k zl i torebki w szafie za miesieczna pensje wyborcy PiSu haha
    Ciemny i niewyksztalcony lud wszystko kupi haha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.94.214.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~ZIBI [78.10.246.*]
    ZWYCIĘZCY RANKINGU ZŁOTY BANKIER 2019
    ZŁOTY BANK 2019
    w kategorii Najlepsza wielokanałowa jakość obsługi:
    Miejsce I
    SANTANDER BANK POLSKA
    Miejsce II
    BANK MILLENNIUM 
    Miejsce III
    GETIN BANK 
    ZŁOTY BANKIER w kategorii:
    Konto osobiste
    SANTANDER BANK POLSKA
    Kredyt hipoteczny
    BNP PARIBAS BANK POLSKA
    Kredyt gotówkowy 
    SANTANDER BANK POLSKA
    Karta kredytowa
    CITI HANDLOWY
    Najlepszy spot reklamowy
    PKO BANK POLSKI
    Bank wrażliwy społecznie
    BANK MILLENNIUM
    Bank w social media
    ING BANK ŚLĄSKI
    NAGRODY SPECJALNE
    Innowacja FinTechPKO BANK POLSKI i COINFIRMBezpieczny bank - najlepsze praktyki
    mBANK
    BANK MILLENNIUM
    GETIN BANK
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Angela [89.64.43.*]
    Same pomioty z PEŁO pieniadzy nie było ! Pieniadzy nie ma ! I pieniadzy nie będzie
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~qwerty [159.205.185.*]
    skażeni do tego pustą nienawiścią do kazdego kto nie po ich stronie
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Niekomuch [5.172.236.*]
    O vice versa, tylko trochę bardziej
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Glapa [213.156.99.*]
    Dnia 2019-04-12 o godz. 10:39 ~Angela napisał(a):
    > Same pomioty z PEŁO pieniadzy nie było ! Pieniadzy nie ma ! I pieniadzy nie będzie

A jednak wyszła słoma zza szpileczki, pani Angelice,...
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Exe [185.153.39.*]
    Jeszcze trochę poczekajmy to Wasz herszt zrujnuje budżet państwa i piniedzy nie bedzie a my będziemy się uczyć od Grecji jak sobie z tym radzić. No chyba, że Putin nam pomoże.
  • Re: Bardzo Rzeczowo Autor: ~Sdf [5.172.236.*]
    No ma pińcet poszło
[x]
GETIN -0,40% 0,50 2026-06-08 09:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.