Ci którzy mieli wypłacić pieniądze z getinu zrobili to dawno.Pragne poinformować państwa ze dni pisu są policzone a lokaty idea banku i getinu są najlepsze na rynku.Ponadto to polski bank i ja będę wspierał pana Czarneckiego dopóki mam siły u będę inwestował w jego akcje.Tchorze jak zawsze uciekną a kupią na Gorce tak jak to miało miejsce pare miesięcy temu przy spadkach do 0.4 dzisiaj mamy 1,86.Ponadto robię wszystko odwrotnie niż PiS.Poniewaz ich nienawidzę a 2 kaczki w tym jedna już usmażona razem z kurskim mogą co najwyżej umyć mi plecy.Jutro na koniec i tak zieleń po rannych spadkach.Szczury będą uciekać.
Rzeczowo to nie bylo, raczej politycznie:)) tvnowo w kontrze tvpisowo, ale przyznam styl lepszy.
Btw. Lokoata w gnb juz 2.8:)))
To juz bardzo rynkowo:)
Aaaa jak was czytam popisowcy to cieszę sie, ze w koncu mam i ja swój wybór:) Gwiazdowski, polecam posłuchać na youtubie, niezależnym w 100% medium:)))
Dnia 2019-04-11 o godz. 18:27 ~Glapa napisał(a): > Rzeczowo to nie bylo, raczej politycznie:)) tvnowo w kontrze tvpisowo, ale przyznam styl lepszy. > > > > Btw. Lokoata w gnb juz 2.8:))) > > To juz bardzo rynkowo:) > > > > Aaaa jak was czytam popisowcy to cieszę sie, ze w koncu mam i ja swój wybór:) Gwiazdowski, polecam posłuchać na youtubie, niezależnym w 100% medium:)))
nie hahahaha rzeczowo to jest w tvn,onetach,itp. gdzie cieci komunistow interpretuja fakty i sa oplacane przez obcy kapital...nawet widac jakie tam ustawki ustawiaja jak z kartek czytaja itp. wlaczcie myslenie i ocencie z 3 medium internet wlasnie naprzyklad Gadowski
Mówi się że za każdym razem jak są wybory to wychodzi taki Pan Gwiazdowski, Stonoga albo inny agent żeby odebrać kilka procent partii korwina, która jest jedynym zagrożeniem dla establishmentu. Pan Gwiazdowski odbierze trochę głosów partii Wolność i zniknie, taka jego rola.
Skoro słowo oszołom jest za mocne, to napisze tak...Korwin, to gosciu co robi szoł, by sprzedac Najwyzszy czas...
Pokazal "klase" w EP.
20 lat temu przestałem na tego pan oddawać glos.
PRowiec, by sprzedac NC...I tyle
Gwiazda jest rzeczowym doktorem z konretami, a nie "muchą" z polskiego zoo....
To masz berecik przeorany hahahaha ....stek klamstw vs stek manipulacji....to dzisiejsze popis tv
Hahahaha wylacz tv wlacz youtuba i zacznij myslec:)))))
Precz z wszystkimi PiSiorami z Getin
Niech inwestują w Srebrną swojego herszta bandy ( całe 500+ )
Rozdawnictwo i pranie mózgów swojemu debilnemu elektoratowi to codzienność w PiS kraju , jak to Kurski powiedział : Ciemny lud to kupi a sam za błyskotliwy nie jest i jeszcze premier kłamca ( 2 wyroki potwierdzające że kłamie ) puści Wam reklamę z Chuckiem Norrisem
Niech zyja w swoim szambie, tylko to takie dwulicowe pieski, prawi i sprawiedliwi po swojemu, z drugiej strony lasi na kase i wielu pisowczykow wyje na LC a na boku na gpw. Ot takie mendy spoleczne co w niedziele klecza i od faceta w sukience rozgrzeszenie dostaja, pseudo katolicy.
Ja ciagle przed oczyma mam obraz swietej rodziny Kaczyńskich z Martusia z mezem i pewnie w brzuchy dzieck9 Dubienieckiego, na plakatach przed jakimis wyborami haha
Albo 9braz Kaczynskiej Martusi biednej siedzacej w statym fotelu, w tureckim powyciaganym sfeterku na tle pieca kafl9wego i mowiacego cos przed k9lejnymi wyborami hahaha a na koncie kilka mln, pod domem fura za 300 k zl i torebki w szafie za miesieczna pensje wyborcy PiSu haha
Ciemny i niewyksztalcony lud wszystko kupi haha
ZWYCIĘZCY RANKINGU ZŁOTY BANKIER 2019 ZŁOTY BANK 2019 w kategorii Najlepsza wielokanałowa jakość obsługi: Miejsce I SANTANDER BANK POLSKA Miejsce II BANK MILLENNIUM Miejsce III GETIN BANK ZŁOTY BANKIER w kategorii: Konto osobiste SANTANDER BANK POLSKA Kredyt hipoteczny BNP PARIBAS BANK POLSKA Kredyt gotówkowy SANTANDER BANK POLSKA Karta kredytowa CITI HANDLOWY Najlepszy spot reklamowy PKO BANK POLSKI Bank wrażliwy społecznie BANK MILLENNIUM Bank w social media ING BANK ŚLĄSKI NAGRODY SPECJALNE Innowacja FinTechPKO BANK POLSKI i COINFIRMBezpieczny bank - najlepsze praktyki mBANK BANK MILLENNIUM GETIN BANK
Jeszcze trochę poczekajmy to Wasz herszt zrujnuje budżet państwa i piniedzy nie bedzie a my będziemy się uczyć od Grecji jak sobie z tym radzić. No chyba, że Putin nam pomoże.