tylko troszkę przeciągnęli wariant pozytywny na dzisiaj ..:) :) da sie przeżyć wybaczam te niedokładność :)
Re: takie tam Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2019-04-09 16:14
dotarli tam gdzie powinni siedzę i czekam co AUTOR będzie miał dalej na myśli :
sory kolego ale trudno to nazwać analizą bardziej czymś w rodzaju .. "chciałbym aby kurs był tam gdzie ta strzałka" :) :)
może troszkę inaczej to przedstawię opierając sie bardziej na kreskach wynikających z oporów i wsparć :)
spółka kreśli sobie duuuży klin spadkowy od poziomu 2,80 mocno go zawężając do tego mniejszego klinika :) tak czy siak jest to formacja pod wybicie w gorę kwesta otwarta z którego poziomu wystartuje
na takich spółkach spekulacjach z popsutym wykresem się nie gra, równie dobrze mogło dziś spaść na 1,50zl bo taki jest wykres. a to co dziś to sie nazywa sztuczna podbitka i żedne prawa wykresu tu nie obowiązują
obawiam sie kolego, że ta spółka Cie bardzo mocno wku... bo te 3,12 - 3,14 które na kreskach założyłem to jest skromne minimum dla tego odbicia ..nieśmiało ..zaznaczam bardzo nieśmiało mam obawy że kolega bezdomny może mieć sporo racji i oni wybiją nowy szczyt ..ale to jest moje głupie zdanie i zawsze mogę sie mylić i to sa tylko głupie bzdety :) :) i ta analiza z 05.04 jest kompletnie bezsensowna i ten dzisiejszy wzrost + 26% na wolumenie największym od miesiąca jest koszmarnym ubieraniem .. :) :) :) ale niech mnie ubiorą jeszcze z + 20 % i wcale sie nie obrażę na nich
ghost man ja nie wchodzę w spółki które mają popsute wykresy, z altusa wykresu już nic nie będzie- wykres jest całkowicie popsuty, cały układ wykresu altusa jest popsuty, równie dobrze może spaść tak szybko jak i wzrosło albo bedzie powolne opadanie z późniejszym przyspieszeniem spadku na 1,20zl.
na takich spółkach jak altus z popsutym wykresem właśnie sie majątki traci bo ludzie są zdezorientowani i na ślepo kupują po wzrośnie 40% w 1 dzień i potem się dziwią dlaczego tracą. gdyby zaczeli pompę z poziomu 2,40zł. to wszystko było by dobrze i ja bym był na pokładzie i było by nawet 6zł. spóźnili się z pompowaniem kursu i układ wykresu jest popsuty i nie nadaje sie do kupowania akcji bo nie wiadomo gdzie kurs sie moze znaleźć
nie mam żadnych wahań nastrojów, po prostu zmienił się wykres i nikt nie przewidział czegoś coś wiem ale wam teraz nie powiem to tyczy sie tego wzrostu, przyjrzałem się lepiej teraz temu wykresowi ale opowiem o nim jutro. zależy jak sie jutro zmieni wykres i wtedy bede wiedział co i jak.