• Kosmos Autor: pono2000 [95.222.30.*]
    Ale poleciało.......
  • Re: Kosmos Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    tylko troszkę przeciągnęli wariant pozytywny na dzisiaj ..:) :) da sie przeżyć wybaczam te niedokładność :)

•  Re: takie tam Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2019-04-09 16:14
    • dotarli tam gdzie powinni siedzę i czekam co AUTOR będzie miał dalej na myśli :

• sory kolego ale trudno to nazwać analizą bardziej czymś w rodzaju .. "chciałbym aby kurs był tam gdzie ta strzałka" :) :) 
    • może troszkę inaczej to przedstawię opierając sie bardziej na kreskach wynikających z oporów i wsparć :) 
    • spółka kreśli sobie duuuży klin spadkowy od poziomu 2,80 mocno go zawężając do tego mniejszego klinika :) tak czy siak jest to formacja pod wybicie w gorę kwesta otwarta z którego poziomu wystartuje 

• link

• pierwszy obraz pokazuje 2 kliny w szerszej perspektywie i poziomy linii skąd sie biorą i dlaczego 
    • drugi obraz pokazuje konkretne poziomy ruchów jakie bym obstawiał .. ale oczywiście to jest tylko moje zdanie a rynek jak zawsze zdecyduje sam :) :) 

• link

• tak wygląda dziś :
    • link
    • OdpowiedzZgłoś do moderatora02
    •  Re: takie tam Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2019-04-10 12:12
    • jeśli wolumen dzienny przekroczy 120 tys szt możną rozważać wariant mocniej optymistyczny :) :) : 

link
  • Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: wemus [188.147.81.*]
    Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł.

na takich spółkach spekulacjach z popsutym wykresem się nie gra, równie dobrze mogło dziś spaść na 1,50zl bo taki jest wykres. a to co dziś to sie nazywa sztuczna podbitka i żedne prawa wykresu tu nie obowiązują
  • Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: ~JKZ38 [185.93.94.*]
    No wemus znawca się wypowiedział. Wyszedł z Altusa i kurs w górę, hehe
  • Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    obawiam sie kolego, że ta spółka Cie bardzo mocno wku... bo te 3,12 - 3,14 które na kreskach założyłem to jest skromne minimum dla tego odbicia ..nieśmiało ..zaznaczam bardzo nieśmiało mam obawy że kolega bezdomny może mieć sporo racji i oni wybiją nowy szczyt ..ale to jest moje głupie zdanie i zawsze mogę sie mylić i to sa tylko głupie bzdety :) :) i ta analiza z 05.04 jest kompletnie bezsensowna i ten dzisiejszy wzrost + 26% na wolumenie największym od miesiąca jest koszmarnym ubieraniem .. :) :) :) ale niech mnie ubiorą jeszcze z + 20 % i wcale sie nie obrażę na nich
  • Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: wemus [188.147.81.*]
    ghost man ja nie wchodzę w spółki które mają popsute wykresy, z altusa wykresu już nic nie będzie- wykres jest całkowicie popsuty, cały układ wykresu altusa jest popsuty, równie dobrze może spaść tak szybko jak i wzrosło albo bedzie powolne opadanie z późniejszym przyspieszeniem spadku na 1,20zl.

na takich spółkach jak altus z popsutym wykresem właśnie sie majątki traci bo ludzie są zdezorientowani i na ślepo kupują po wzrośnie 40% w 1 dzień i potem się dziwią dlaczego tracą. gdyby zaczeli pompę z poziomu 2,40zł. to wszystko było by dobrze i ja bym był na pokładzie i było by nawet 6zł. spóźnili się z pompowaniem kursu i układ wykresu jest popsuty i nie nadaje sie do kupowania akcji bo nie wiadomo gdzie kurs sie moze znaleźć
  • Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: ~janek [37.47.14.*]
    nie rozmawiajcie z tym chorym osobnikiem To nieudacznik giełdowy a pewnie i życiowy.

• Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    nie wiem co bierze ..bo ma wahania nastrojów i poglądów straszne ze skrajności w skrajność .. ale wiem na pewno, że powinien zmienić dostawcę ..:):)
  • Re: Teraz to już powolne opadanie trupa na 1zł. Autor: wemus [188.147.81.*]
    nie mam żadnych wahań nastrojów, po prostu zmienił się wykres i nikt nie przewidział czegoś coś wiem ale wam teraz nie powiem to tyczy sie tego wzrostu, przyjrzałem się lepiej teraz temu wykresowi ale opowiem o nim jutro. zależy jak sie jutro zmieni wykres i wtedy bede wiedział co i jak.
[x]
ALTUS 1,71% 2,97 2026-02-23 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.