Bardziej podobają mi się ich kolekcje niż 1-2 lata temu kiedy ostatnio miałem ich akcje - myślę, że mają potencjał na wybicie, pokazali zyskowny kwartał, wzrost sprzedaży. Na tą chwilę najtańsza spółka odzieżowa, jak wyjdzie na prostą to potencjał wzrostu kursu oceniam na 400-500 % w skali roku...
naleznosci odpisanych w cudzym slowiu w spektakularnym raporcie za rok 2018.Czy szanowny prezes kupil za te kwote pola golfowa w Hawanie czy palac w Wiedniu a moze oplacil horde pan tanich obyczajów .Drobnica ekscytuje sie drobnym zyskiem i wzrostem przychodow nie widzac calosci ukladanki.A ta ukladanka jest brudna i smierdzi.Podaz wciąz wisi nad solarem.
Zwyczajowo pewnie jeszcze trochę pozbierają akcji na prywatnych kontach aż do momentu kiedy juz zobaczą, że nikt na tak niskich poziomach nie chce oddawać i musza między sobą tylko przewalać. A potem jak juz będą sakiewki pełne to któreś TFI czy OFE (czy ci z nieswoimi pieniędzmi) będą przerzucać biegi do góry i w przyszłym roku o tej porze 5-6zł a do tego celu Ci co teraz sobie wyzbierają taniochę to sie akurat pozbędą i pozarabiają kilku krotności.
sezon ogorkowy sie zaczyna.3 miliony akcji musi wejsc w rynek jak noz wchodzi w miekkie maslo .Ko to wezmie?.Kurs sie musi ugiąc chyba ze zdarzy sie cos nieoczekiwanego ale to musialaby byc petarda. typu world trade center.Nie wiem jak kurs wytrzyma te wywalalnie pomijam nieszczesnego superinwestora Buczka ktore ma cos do wyrzucenia Ofe zejda z akcji.