Uff, wemus sprzedał będą wzrosty na altusie, niestety będą spadki na PGO. Wemus kupuje drogo, sprzedaje tanio, stosuje odwrotną główną zasadę w handlu.
HAHAHA antywskaźnik dalej rysuje kreski. wemus w najwyższej formie - stale, konsekwentnie "odrabia" straty... PGO studnia bez dna, kupił na zwyżce...dzień się nie skończył, jeszcze dzisiaj może "odrabiać" w drugą stronę. Tradycyjnie są dwie informacje. Dobra i zła. Dobra jest taka, że Altus może zacząć odbijać - mówię serio ;) Zła, to fakt, że PGO jest już pogrzebane, ale kto by się tym tutaj przejmował :) Pozdrawiam! Aż się zastanawiam czy nie łyknąć trochę ALT ;)
gościu dude PGO kupiłem dziś 5250 akcji po 1,72zł. a już masz kurs 1,80zł. na 1 groszu mam 50zł. to już dziś 400zl odrobilem, a jutro to ja PGO to bede powyżej 2zł. sprzedawał.
Tak jak pisałem, wemus sprzedał to czas na wzrosty. Zrobili zjazd dla wyleszczenia takich wemusów i zrobili dzisiaj dzidę celem odcięcia. Coraz bardziej przewidywalna jest ta giełda. wemus tego nie kuma po tylu latach.
OOOJ..a tymczasem PGO...1,73 widzę..więc Panie wemus ile jesteś do przodu dzisiaj? A dzień się jeszcze nie skończył. Rzuć okiem na historyczny wykres tego padła. Jeden dzień taki jak ten juz był :D POTĘŻNA ŚWIECA... na czerwono zabłysła po wielkich wzrostach - w jeden dzien... nie chwal przed zachodem. Ale, przecieżto wiesz. Jesteś na giełdzie 10 lat i pewnie jeszcze nie za swoje grasz, co?