• co za wzrost!!! Autor: ~szczupak [91.231.92.*]
    życie jest piękne :)
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Alfons_Petarda [83.142.121.*]
    a jaki wpływ na kurs?
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Mechaniczny [95.40.239.*]
    Schłodzi się i pójdzie wyżej.
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~kamil [195.191.163.*]
    czas na małą korektę
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~szczupak [89.229.102.*]
    spółka jest na maximach i pytasz jaki wpływ na kurs? Zajrzyj najpóźniej za miesiąc to się dowiesz jaki wpływ. Są chętni na realizację zysku, ale jak widać po takich wynikach jest to mocno ryzykowne. 5 przebijemy jeszcze w kwietniu. Pytanie czy już teraz czy po odpoczynku.
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Apr [95.40.239.*]
    Fakt, autopartner ma moc. Spółka na lata.
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Taktak [31.0.84.*]
    Nie wiem, czy na lata.
    Spowolnienie w Niemczech w branży motoryzacji jest już faktem. Pytanie, kiedy to odczujemy.
    W tych okolicznościach, sądzę że spółka jest na krótki termin.
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~xyz [178.43.254.*]
    piszesz o spowolnieniu a maja wzrosy rzedu 30-35% miesiecznie to wiecej niz wczesniej .... cos ja widze przyspieszenie ;) za rok w takim tempie to tu z 10zl bedzie. Tymbardziej ze juz teraz mimo ladnych wzrostow ostatnio wciaz spolka jest niedoszacowana z C/Z na poziomie 10-11
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Taktak [95.49.128.*]
    Ale nie wiem za bardzo z czym dyskutujesz.
    Nie napisałem, że w Polsce jest spowolnienie, tylko w Niemczech, a skoro tak, to kwestią czasu jest to, kiedy odczujemy je w Polsce.
    Na te chwilę tez uważam, że spółka jest niedoszacowana, ale to nie oznacza, że będzie w nieodległej przyszłości poprawiać wyniki.

Notabene, większość małych spółek jest niedoszacowana, bo po prostu nie ma na polskiej giełdzie kapitału...
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Alfons_Petarda [85.219.141.*]
    Na jakich maksimach? Na maksimach ta spółka była, gdy kurs o 6 zł zahaczał
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Maciej [178.43.254.*]
    Prawda jest taka że spółka z takim tempem wzrostu powinna mieć C/Z minimum 14-15 . Ponadto w przyszłym roku myślę utrzymując tempo można zakładać zysk na poziomie 75 baniek pomnóżcie to sobie przez 14-15 będziecie wiedzieć jaka powinna być wycena do roku. Nie mówię że będzie mówię że powinna byc
  • Re: co za wzrost!!! Autor: ~Taktak [95.49.128.*]
    Raczej na pewno w przyszłym roku nie ma szans na takie tempo. Gospodarka europejska zaczyna się powoli zwijać, tak też zachowa się polska
[x]
AUTOPARTN -0,44% 18,00 2026-03-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.