• kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~makler [91.231.23.*]
    Tak jak wcześniej pisałem PBSZ został sprzedany i w Primetechu nie pozostało nic nie licząc nie liczącego się Dalbisa.
    nadal wyprzedajemy akcje więc kupujcie kupujcie bo na razie prawie cały ruch generujemy z kolegami próbując upchać cokolwiek po jak najwyższym kursie.
    I nawet ze złego infa (sprzedaż PBSZ) zrobiliśmy wrażenie że to dobre info :-) oczywiście żeby ubrać naiwnych.
    Kopex był bankrutem przed wyprzedażą majątku (famurowi i jsw) a teraz jest pustą skorupką :-)
    Bez długów i bez kasy bo tych 50 baniek nie zobaczycie na oczy - będzie dobrze jak spłacą długi bo pokusa dla famuru jest silna żeby łapę położyć na całej kasie a primetecha pogrzebać z długami :-)
    powodzenia dla świadomych inwestorów
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~ja [5.226.93.*]
    No tak i zebrać po taniości od wystraszonych tym postem...
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~anty_makler [188.147.110.*]
    Z ciebie jest makler jak z koziej d..y trąbka. Masz chłopie rozdwojenie jaźni - chcesz rzekomo sprzedać akcje klientów jak najdrożej, a naganiasz na spadki. Marny z ciebie makler-naganiacz.
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: fizol [5.173.104.*]
    Dnia 2019-04-08 o godz. 10:15 ~makler napisał(a):
    kupujcie kupujcie bo na razie prawie cały ruch generujemy z kolegami próbując upchać cokolwiek po jak najwyższym kursie.

Chcą drogo sprzedać, dlatego robią co mogą, żeby zniechęcić ludzi do kupna - buahaha.
    Gdy @makler będzie sprzedawał swoje auto, poinformuje że rdza zżarła wszystko po za gumą i plastikiem, miał czołówkę
    z TIR-em, a kredyt nie jest do końca spłacony :).
    A wystarczyło napisać : ' sprzedawaj ciemny ludzie swoje akcje, bo chcę tanio kupić '.

• Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~Dżepetto [5.173.225.*]
    makler pamietaj zamkniecie tygodnia na 1.30 powinno być , bedziesz miał lepszą średnią .powodzenia
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~KTOS [37.248.138.*]
    oni ,,chcą,, zjechać poniżej 1 PLN-a............

ps.zaznaczam,że to tylko moje przemyślenia
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~jaś [77.114.113.*]
    co dzień niżej...padlina
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~Zico [94.254.185.*]
    Nie bój żaby. Nic wiecznie nie spada. Nawet padlina!
  • Re: kupujcie kupujcie Dalbisa Autor: ~adam [89.64.6.*]
    każdy ma swoje zdanie
[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.