http://www.dlahandlu.pl/detal-hurt/wiadomosci/wierzyciele-piotra-i-pawla-maja-wiecej-czasu-na-zglaszanie-uwag-wobec-spisu-wierzytelnosci,78092.html 7 miesięcy postępowania i nadal nieznana skala długów. Ciekawe komentarze.
A lista problemów rośnie : http://www.dlahandlu.pl/detal-hurt/wiadomosci/marzec-w-handlu-capital-partners-z-duza-strata-kolejne-regulacje-na-horyzoncie,78319.html
Czy ktoś wie jaka jest rola Santandera w sprawie? Jeśli to wierzyciel zabezpieczony na majątku to przy braku branżowego dramat dla CP.
Jeszcze rok temu chcieli za PIP kilkaset baniek,Teraz widać ze promocja no ale co Tu sprzedać wszystkie lokale wynajmujących na umowach najmu mocno przeplaconych,klientów nie ma,wyposażenie to w większośći szrot zastawiony w Bankach,Biurowiec Banku,logo spalone,brakuje aktywów żeby coś zainkasować a i jeszcze kupa długów i sporów
Co do skupu nie mam obaw bo skupu nie będzie. Szanse powodzenia PiP wyceniam w promilach. A co do siły ekipy to pełna zgoda. Następnym krokiem po wyzerowaniu PiP będzie wyjęcie ze struktury CP funduszy prywatnych lub sprzedaż wszystkich certyfikatów będących udziałem CP. Do tego czasu ich wycena będzie spadać. CP zostanie z pustym I FIZem i gotówką, którą Chełchowski co łaska przekaże mamusi od córusi. I wtedy dopiero ruszy skup!! W formie wezwania. Po nominale. Pozdrawiam - jak zwykle pełen optymizmu.
Ja nie oklamuje nikogo tylko stwierdzam obecnie ze juz nie wyceniaja bacpolu w porfelu. Przeciez wiadomo ze maja akcje a one nie sa warte 0. Poprostu nie sa wycenione obecnie.
Daj link do jakiegoś raportu, który by to potwierdził, ściema goni ściemę, od debiutu geko był wyceniany po kursie z giełdy, a nie jakieś widzimisię, po co wprowadzacie ludzi w błąd?
Co do backa, ja nie wiem dlaczego wycenili udziały na zero, być może przez ich problemy i jak się wydaje całkowita niemożność ich sprzedaży, od kilku raportów obniżali wartość, a teraz zero, dziwne, ale tak zdecydowali
@kt Pisałem oczywiście do www. Być może nie w tym wypadku, ale ostatnio ilość wpisów jawnie wprowadzających w błąd daje do myślenia. Bicie piany ze skupem można ciągnąć miesiącami.