Zarząd otrzymał List Intencyjny adresowany do GUSTAW GROUP (dalej: „GG”) z deklaracją zakupu do 100 000 ton biowęgla w skali roku.(...) Emitent, w ramach najbliższej delegacji do Indonezji zamierza potwierdzić gotowość rynku do zakupu biowęgla. _______________________________________________________________________________________________
Kolejny, nic nie znaczący bełkot. Te brednie z GUSTAWEM, to odgrzewany kotlet, więc nie grzejcie dyszli przez cała niedzielę. Przypomnę, że GUSTAW to agencja ochrony, co ma tyle z biowęglem wspólnego, co wy z zarabianiem na Fluidzie. A potwierdzanie gotowości, to stary myk Janka dla potencjalnych dawców kapitału. Piach.
juz jutro delegacja czyli jak potwierdza zakup jak pisza w raporcie to sie nie otworzy kolejnego dnia i w kilka sesji pojdzie na kilka zl - juz nie takie jaja sie widzialo na gieldzie nieraz :D niezle was wyleszczyli haha :D
Dnia 2019-04-07 o godz. 12:55 ~Wiem napisał(a): > Myślisz, że im większy elaborat wypocisz z siebie, to szybciej zejdziesz z haka? > To tak nie działa, tu jest Fluid - tu się nic nie robi poza zadłużaniem, generowaniem straty i kłamaniem. > I pisaniem listów intencyjnych :) > Nie widzisz, ze labryga płynie wartkim strumieniem z nieszczelnych rur a metan zasnuł wszystko zielonkawą mgiełką? > 30 groszy i dwa fixy.
płaczę nie mam powodu ,swoje zarobiłem i czekam na rozwój sytuacji , wierzę że w końcu Prezes będzie górą ,a wy cobyście nie zrobili to pójdziecie z podkulonymi ogonami , w siną dal. Czy warto dać się zeszmacić ,odpowiedz sobie przed lustrem patrząc w nie. Kieruj się swym rozumem nie myszowatego zaklamańca . Jest szansa zarobić ty tego nie firmujesz i nie zagwarantujesz kasy w przypadku skoku akcji w górę i nie kupując ich bo ktoś się posłucha ciebie i twego szefa myszowatego ,zwrócicie pieniądze różnicę. Do jutra ,piękna pogoda szkoda czasu na słowne nic nie wnoszące przepychanki przez was.
Ja chyba śnię! Po tylu kłamstwach Fluidu są tu jeszcze "ynwestorzy" którzy na serio wierzą, że można tu zarobić??? 150 milionów? Buahaha! Ludzie, poczytajcie JEDEN RAPORT finansowy - dowolny!
STRAtA 13 000 000 zł! ZADŁUŻENIE 45 000 000 zł ! ILOŚĆ ZBUDOWANYCH ZAKŁADÓW - ZERO ! ILOŚĆ SPRZEDANYCH LICENCJI - ZERO !
A oni piszą, że będzie dobrze :) Cóż wy palita, chłopcy?
Dnia 2019-04-07 o godz. 16:41 ~mark napisał(a): > Ja chyba śnię! > Po tylu kłamstwach Fluidu są tu jeszcze "ynwestorzy" którzy na serio wierzą, że można tu zarobić??? > 150 milionów? Buahaha! > Ludzie, poczytajcie JEDEN RAPORT finansowy - dowolny! > > STRAtA 13 000 000 zł! > ZADŁUŻENIE 45 000 000 zł ! > ILOŚĆ ZBUDOWANYCH ZAKŁADÓW - ZERO ! > ILOŚĆ SPRZEDANYCH LICENCJI - ZERO ! > > A oni piszą, że będzie dobrze :) > Cóż wy palita, chłopcy?