Dnia 2019-04-07 o godz. 10:17 ~Tom napisał(a): > To kupiec na biowegiel jest. To zostaje go jedynie wyprodukować :)
jeżeli to się potwierdzi to tu będzie ciekawie, ale trochę za dużo tu listów intencyjnych, wizyt, delegacji i wstępnych ustaleń , a za mało konkretów i zysku fizycznego na koncie. Z drugiej strony jeżeli by to nie miało sensu to nie sądzę żeby dziadunio na progu życia robił sobie takie jaja z inwestorów. Mam nadzieję że gostek ma ambicję zejść z tego świata w glorii chwały. Ja daję mu jeszcze jedną szansę.
jednak słuchy o FLUIDZIE docierają nawet do takich gigantów... mam wrażenie że świat dopiero odkrywa biowęgiel... no to teraz czas na info o pierwszym zakłądzie za granicą i pierwszym zakłądzie w kraju:)
Panowie, czas spoważnieć, mamy poważną spółkę na której dużo zarobimy, czas skończyć prymitywne, chamskie dyskusje prastackich chorych ludzi. Piszmy konstruktywnie , czyli rzeczowo i na temat. Jest dobrze, a będzie lepiej.
Domyślam się że finansujące inwestycje Banki domagały się zapewnienia zbytu biowęgla i stąd to całe opóźnienie. To czekamy na wieści z Indonezji a moż wcześniej w sprawie Kanady coś się pojawi
Otwór, y się dziś wogole? Jak myślicie? :D pewnie na +50% a przynajmniej tyle może dzis wzrosnąć jak znam życie i to że 2dni pod rząd a później się zobaczy zależy kiedy podpiszą umowę na 150mln $ :D