• Wyniki Autor: ~rekingiełdy [5.173.248.*]
    Słuchajcie ziomy czy ktoś mieszka blisko i mógłby się dowiedzieć jakie były wyniki. Oni ogłoszą je po 4 miesiącach dla kogo te wyniki- dla ciemnej masy? Może ktoś zapyta pani Krysi w mięsnym tam są kolejki i ludzie plotkują to szybciej się dowiemy
  • Re: Wyniki Autor: ~Maxxx [70.158.101.*]
    A co ci to zmieni przy takim rynku? To czy bedzie 10 czy 15 czy 20 ebitda nie zmieni kursu, dopóki ktoś wywala a nikt nie kupuje. Wieszanie psów na zarządzanie raczej nie pomoże. Welcome in a Real World Of GPW.
  • Re: Wyniki Autor: ~Lechu [89.210.50.*]
    Zawsze są 2 strony transakcji kupujących tyle co sprzedajacych
  • Re: Wyniki Autor: ~rekingiełdy [5.173.249.*]
    Nie zawsze są 2 strony transakcji(dla myślących)
  • Re: Wyniki Autor: ~Waterloo [188.146.225.*]
    Moim zdaniem jest to klasyczne zaniżanie kursu przed wynikami. Gdyby sypał małymi pakietami, to byłaby dystrybucja.
  • Re: Wyniki Autor: ~rekingieldy [5.173.249.*]
    Jeśli uważasz że jest sztuczne zaniżanie to ustaw się rano na zakup np.1,21 z 5000 akcji to szybko zapakują Ci te wspaniałe papiery dla nas są one nic nie warte.Ja uważam że dalej karmią kaczuszki czyli trwa dystrybucja.My drobni ciułacze możemy wchodzić na krótko i to jak już nie wytrzyma jakiś fund i się wysypie. To nie nasza firma to on ma problem i musi nas zachęcić do zakupów jego akcji ale muszą to być konkrety a nie kolejne niespełnione marzenia.Dalej czekamy
  • Re: Wyniki Autor: ~Waterloo [188.146.225.*]
    Jest to możliwe co piszesz. Powiem tylko, ze zobaczymy po wynikach. Niestety nie mam żadnych wejść, wcześniej nic sie nie dowiem.
  • Re: Wyniki Autor: ~Schetyna [89.64.8.*]
    Wczoraj pilem vodke z prezesem. Wyniki sa najlepsze. 2:0
  • Re: Wyniki Autor: ~Belmondo [5.173.249.*]
    Ja to będę podbijał do tej laski z fitnessu i tak do mnie szczerzy zęby to będę znał wynik
  • Re: Wyniki Autor: ~Adwersarz [5.184.210.*]
    Wciąż mowa o jakimś prezesie. Ja też uważam, że to wina Kaczyńskiego. Ten nie ustąpi, dopóki Polski do cna nie zniszczy, a nas, Polaków nie upokorzy. Taka to mściwa jest kreatura...
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.