Niestety, pomyliliście adres. Najpierw kupiliście a później czytacie info, co? Fluid jest zadłużony na 45 000 000 zł a stratę finansową ma 13 000 000 zł!
Wiem, że was to nie interesuje, ale dodam tylko, że od 2012 roku nie zbudowali żadnego zakładu, nie sprzedali ani jednej licencji, potrafia tylko drukować akcje i pisać listy intencyjne, warte tyle, co papier toaletowy, zużyty na wczorajszego parującego.
A teraz odłóżcie puszki z Harnasiem i Kasztelanem i chwilkę pomyślcie nad sformułowaniami z dzisiejszej bajeczki:
2. Ustalenie mapy drogowej prowadzącej do wejścia w życie i realizacji zawartych w 2018 r. kontraktów
6. Nawiązanie relacji z potencjalnymi klientami dla których spółka przygotowała propozycje Zakładu Odzysku Energii wraz z ofertą
Czy nie nasuwa sie wam podsumowanie powyższego bełkotu, jako BLA, BLA, BLA ?
Dnia 2019-04-05 o godz. 18:34 ~mark napisał(a): > Niestety, pomyliliście adres. Najpierw kupiliście a później czytacie info, co? > Fluid jest zadłużony na 45 000 000 zł a stratę finansową ma 13 000 000 zł! > > Wiem, że was to nie interesuje, ale dodam tylko, że od 2012 roku nie zbudowali żadnego zakładu, nie sprzedali ani jednej licencji, potrafia tylko drukować akcje i pisać listy intencyjne, warte tyle, co papier toaletowy, zużyty na wczorajszego parującego. > > A teraz odłóżcie puszki z Harnasiem i Kasztelanem i chwilkę pomyślcie nad sformułowaniami z dzisiejszej bajeczki: > > 2. Ustalenie mapy drogowej prowadzącej do wejścia w życie i realizacji zawartych w 2018 r. kontraktów > > 6. Nawiązanie relacji z potencjalnymi klientami dla których spółka przygotowała propozycje Zakładu Odzysku Energii wraz z ofertą > > Czy nie nasuwa sie wam podsumowanie powyższego bełkotu, jako BLA, BLA, BLA ? >
Po co się tak stresujecie ich wpisami, oni muszą pisać to co im polecono (chyba ze są idiotami), bo nie wyobrażam sobie, że ktoś normalny, bez jakiegoś musu bełkocze w kółko jedno i to samo.
Dnia 2019-04-06 o godz. 01:29 ~Greg napisał(a): > Po co się tak stresujecie ich wpisami, oni muszą pisać to co im polecono (chyba ze są idiotami)
Pełna zgoda, Greg. Ci szaleńcy od trollowania na wzrosty przeginają już pałę. Wiszą na hakach i za wszelką cenę chcą by i inni wtopili, odkupując od nich akcje. Co to za ludzie są i czy w ogóle ludzie?!
> Co to za ludzie są i czy w ogóle ludzie?! > > INDAGO !!!
To nie ludzie, to wilki, ino wbijają nam szpilki. A my popieramy naszego Janka, choćby najgorsza była z niego ciapcianka. Ja zainwestowałam 15 000 złotych a zostało mi 3 000 zł. z tego łajna.