Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
Kurs 22.03 startuje. Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty. A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw. Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.
Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia. Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .
To prawda co napisałeś. Też podchodzę z nieufnością do ludzi, którzy publicznie dzielą się niejawnymi pozytywnymi szczegółami o firmie, które zachęcają do nabycia akcji. Jaki mają w tym interes? Przecież jeśli to co piszą jest prawdą, to kurs po wynikach i tak wzrośnie.
Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
> Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
>
> Kurs 22.03 startuje.
> Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
> Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
> Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
>
> 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
> https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
>
> Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
> Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
>
> Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
> Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
>
>
Dwa lata interesuje się spolka i w trakcie pompy postanowił podzielić się z nowymi drobnymi szczegolami spolki, oj jaka dobroc.... widac???
I przy okazji w chwili infa o zejsciu ponizej progu 5% przez wiekszego akcjonariusza?? A to przypadek.
Co wy chcecie od niego, tak go wielu popieralo, dziekowalo, radowalo.
Jak widac zalezy mu na szczesciu innych.
A po pompie co powie ubranym duzo wyzej??
Cos na pocieszenie bo byly oklaski na te wpisy.
Czy co nowi co brali na pompie zarobią, moze komentarz sirku dbajacy o dobro innych???
Chyba zalezy ci zeby spadkow nie bylo wiec wspomoz dobrym slowem tych co kupowali wyzej.
Chyba własnie po to jest to miejsce, żeby czegoś się dowiedzieć o spółce, bo niby do jakiego innego celu? PLW jest na GPW więc i znajomośc spółki większa.
Typ napisał coś na forumie w celu nagonienia albo i nie a zgraja śledczych z psami gończymi ściga podejrzanego od wielu dni pisząc elaboraty żeby go złapać i osądzić. Próba manipulacji w drugim kierunku? Prawie sami spryciarze tutaj od nagonki, jedni na spadki inni na wzrosty. Będzie wynik powtarzalny to będzie rosło, dla mnie proste.
Sircharles ladnje zagrał pod publike. Co tam mowiles duzo wyzej zeby nie dac sie wyleszczyc. Moze komentarz czy juz wysypales w rynek co masz.
Czlowiek znajacy najdrobniejsze szczegoly pojawia sie na forum, pisze setki zdan o tymkursz szybuje a potem znika razem ze spekula.
Jak zwykle podbili pod raport i spada, z 3.40. A leszcze jeszcze go chwalily
Przecież pisal niejeden ze tu cos nie gra. Ino o zejsciu pod prog, pompka, pojawia sie mega znawca zaleca trzymanie akcji, pisze epopeje ubiera i znika.. Bez podbitki by nie wysypal tyle.
Kolejna podbita pod kolejny raport teraz kurs spada pod wlasnym ciezarem.. Przyznam swietnie te ubieranie rozeglali, mistrzostwo.
Duzo wyzej pisal by nie dac sie wyleszczyc, spekula jechalo na kilometr, mad4zy wywalali naiwni krzyczeli o 4zl i ubierali sie przy 3,2-3.4.
Przerabial byc takie nagonki sytuacyjne. Zejscie ponizej progu, nagly odpal to bylo czerwone swiatlo do wyjcia tylko trzeba bylo wyczuc moment a ta nagonka na 4z to potwierdzala, sporo zarobione to sie liczy
Pisał w piątek po wynikach za 2018 przy zamknięciu 2,30. W poniedziałek było otwarcie na 2,40 a kurs od tego czasu nie był niżej niż 2,50 więc nie można było stracić przez jego naganianie, można było tylko zarobić póki co.
Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > Kurs 22.03 startuje. > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty. > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw. > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek. > > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia. > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki . >
Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza. Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic.
Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a): > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > > > Kurs 22.03 startuje. > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > >
> Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza. > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic. > Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa: https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
No właśnie gdzie ten gościu. Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery. Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :)
Dnia 2019-08-13 o godz. 10:26 ~git napisał(a): > Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a): > > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > > > > > Kurs 22.03 startuje. > > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > > > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > > > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > > > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > > > > > > Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza. > > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic. > > > Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa: > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > No właśnie gdzie ten gościu. > Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery. > Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :) >
A jak go bronili obecnie poubierani.. Lykali akcje az pod 3.5. I 2 lata tak sie interesowal a nie powiedzial drobnym ze po tej pompie na 3.5 będzie spadac :)
Tylko dlaczego zniknol po tej podbitce. Juz nie chcial pomoc drobnym.
Dnia 2019-11-08 o godz. 22:27 ~Xxx napisał(a): > Dnia 2019-08-13 o godz. 10:26 ~git napisał(a): > > Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a): > > > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > > > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > > > > > > > Kurs 22.03 startuje. > > > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > > > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > > > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > > > > > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > > > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > > > > > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > > > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > > > > > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > > > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > > > > > > > > > Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza. > > > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic. > > > > > Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa: > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > > > No właśnie gdzie ten gościu. > > Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery. > > Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :) > > > > A jak go bronili obecnie poubierani.. Lykali akcje az pod 3.5. > I 2 lata tak sie interesowal a nie powiedzial drobnym ze po tej pompie na 3.5 będzie spadac :) > > Tylko dlaczego zniknol po tej podbitce. Juz nie chcial pomoc drobnym. >
Dnia 2019-11-10 o godz. 15:21 ~janowski napisał(a):
> Nakarmił leszcza i sobie poszedł proste :)) >
Wrócił to będzie pompowanie i ubieranie, ciekawiło mnie czy po roku się pojawi . Sir pamietamy jak zachecałes do kupna i pisałeś aby się nie dać wyleszczyć :)) Kto cię posłuchał wisiał na haku wiele miesięcy a kto nie ładnie zarobił :))))
Dnia 2020-01-29 o godz. 21:30 ~Wacek napisał(a): > Ale w tym wątku cuchnie spółdzielnią. A fe.
Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > Kurs 22.03 startuje. > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty. > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw. > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek. > > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia. > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki . >
Powinno rosnąc pod raport jeszcze na ponad 5zł ,spółdzielnia chyba nie uciekała ,kim ten sir jest że pojawia sie tylko jak jest pompowaniea potem znika razem z reszta ? Czekamy na wzrosty
Dnia 2020-02-24 o godz. 20:55 ~co napisał(a): > Dnia 2020-01-29 o godz. 21:30 ~Wacek napisał(a): > > Ale w tym wątku cuchnie spółdzielnią. A fe. > > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a): > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji. > > > > Kurs 22.03 startuje. > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna. > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane. > > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika . > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html. > > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci. > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek. > > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu?? > > > > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty. > > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw. > > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek. > > > > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia. > > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki . > > > > Powinno rosnąc pod raport jeszcze na ponad 5zł ,spółdzielnia chyba nie uciekała ,kim ten sir jest że pojawia sie tylko jak jest pompowaniea potem znika razem z reszta ? Czekamy na wzrosty >