• Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~obser [190.57.169.*]
    Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.

Kurs 22.03 startuje.
    Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.

2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.

Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.

Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??

Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty.
    A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw.
    Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.

Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia.
    Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Haha [209.97.180.*]
    Haha
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Ferd [89.64.251.*]
    To prawda co napisałeś. Też podchodzę z nieufnością do ludzi, którzy publicznie dzielą się niejawnymi pozytywnymi szczegółami o firmie, które zachęcają do nabycia akcji. Jaki mają w tym interes? Przecież jeśli to co piszą jest prawdą, to kurs po wynikach i tak wzrośnie.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Ser [89.76.147.*]
    Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    >
    > Kurs 22.03 startuje.
    > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    >
    > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    >
    > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    >
    > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    >
    >

Dwa lata interesuje się spolka i w trakcie pompy postanowił podzielić się z nowymi drobnymi szczegolami spolki, oj jaka dobroc.... widac???
    I przy okazji w chwili infa o zejsciu ponizej progu 5% przez wiekszego akcjonariusza?? A to przypadek.

Co wy chcecie od niego, tak go wielu popieralo, dziekowalo, radowalo.
    Jak widac zalezy mu na szczesciu innych.
    A po pompie co powie ubranym duzo wyzej??
    Cos na pocieszenie bo byly oklaski na te wpisy.
    Czy co nowi co brali na pompie zarobią, moze komentarz sirku dbajacy o dobro innych???
    Chyba zalezy ci zeby spadkow nie bylo wiec wspomoz dobrym slowem tych co kupowali wyzej.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Nick [185.120.67.*]
    A to już nie można nic o spółce napisać?
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Plw [37.235.48.*]
    Dnia 2019-04-16 o godz. 22:06 ~Nick napisał(a):
    > A to już nie można nic o spółce napisać?

Tak mozna harytatywnie na forum bankiera co jest popularne.
    Na plw nie ma.takich harytatywnych :))) A szkoda :))
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Nick [185.120.67.*]
    Chyba własnie po to jest to miejsce, żeby czegoś się dowiedzieć o spółce, bo niby do jakiego innego celu? PLW jest na GPW więc i znajomośc spółki większa.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: lawyer_mz [5.172.237.*]
    Typ napisał coś na forumie w celu nagonienia albo i nie a zgraja śledczych z psami gończymi ściga podejrzanego od wielu dni pisząc elaboraty żeby go złapać i osądzić. Próba manipulacji w drugim kierunku? Prawie sami spryciarze tutaj od nagonki, jedni na spadki inni na wzrosty. Będzie wynik powtarzalny to będzie rosło, dla mnie proste.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Wer [94.254.195.*]
    He he
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Co [94.254.195.*]
    Pewnie sie juz wypstrykal
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Dno [94.254.204.*]
    Sircharles ladnje zagrał pod publike. Co tam mowiles duzo wyzej zeby nie dac sie wyleszczyc. Moze komentarz czy juz wysypales w rynek co masz.
    Czlowiek znajacy najdrobniejsze szczegoly pojawia sie na forum, pisze setki zdan o tymkursz szybuje a potem znika razem ze spekula.

Jak zwykle podbili pod raport i spada, z 3.40. A leszcze jeszcze go chwalily
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Lipnie [94.254.204.*]
    Przecież pisal niejeden ze tu cos nie gra. Ino o zejsciu pod prog, pompka, pojawia sie mega znawca zaleca trzymanie akcji, pisze epopeje ubiera i znika.. Bez podbitki by nie wysypal tyle.
    Kolejna podbita pod kolejny raport teraz kurs spada pod wlasnym ciezarem.. Przyznam swietnie te ubieranie rozeglali, mistrzostwo.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~ddd [37.47.63.*]
    Pisał przy kursie 2,30 a teraz jaki jest? Każdy kto chciał mógł sprzedać nawet po 3,40.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Lipnie [94.254.204.*]
    Duzo wyzej pisal by nie dac sie wyleszczyc, spekula jechalo na kilometr, mad4zy wywalali naiwni krzyczeli o 4zl i ubierali sie przy 3,2-3.4.
    Przerabial byc takie nagonki sytuacyjne. Zejscie ponizej progu, nagly odpal to bylo czerwone swiatlo do wyjcia tylko trzeba bylo wyczuc moment a ta nagonka na 4z to potwierdzala, sporo zarobione to sie liczy
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Ciekawe [94.254.204.*]
    Cos tam podebralem zobaczy sie. Może jeszcze zleci
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~ddd [37.47.63.*]
    Pisał w piątek po wynikach za 2018 przy zamknięciu 2,30. W poniedziałek było otwarcie na 2,40 a kurs od tego czasu nie był niżej niż 2,50 więc nie można było stracić przez jego naganianie, można było tylko zarobić póki co.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~ddd [185.120.67.*]
    Nie rozumiem tej dyskusji., każdy ma własny rozum i decyduje za siebie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.50.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Gdziexsir [89.76.147.*]
    > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    >
    > Kurs 22.03 startuje.
    > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    >
    > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    >
    > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    >
    > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    >
    > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty.
    > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw.
    > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.
    >
    > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia.
    > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .
    >

Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza.
    Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic.

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~No [209.97.167.*]
    Kto to? Zeus, bociek, ak czy kto?
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~git [217.61.14.*]
    Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a):
    > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > >
    > > Kurs 22.03 startuje.
    > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > >
    > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > >
    > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > >
    > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    > >

> Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza.
    > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic.
    >
    Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.

No właśnie gdzie ten gościu.
    Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery.
    Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :)

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Xxx [142.93.221.*]
    Dnia 2019-08-13 o godz. 10:26 ~git napisał(a):
    > Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a):
    > > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > > >
    > > > Kurs 22.03 startuje.
    > > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    > > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > > >
    > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > > >
    > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > > >
    > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    > > >
    >
    > > Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza.
    > > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic.
    > >
    > Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa:
    >
    > No właśnie gdzie ten gościu.
    > Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery.
    > Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :)
    >

A jak go bronili obecnie poubierani.. Lykali akcje az pod 3.5.
    I 2 lata tak sie interesowal a nie powiedzial drobnym ze po tej pompie na 3.5 będzie spadac :)

Tylko dlaczego zniknol po tej podbitce. Juz nie chcial pomoc drobnym.

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~janowski [145.239.91.*]
    Dnia 2019-11-08 o godz. 22:27 ~Xxx napisał(a):
    > Dnia 2019-08-13 o godz. 10:26 ~git napisał(a):
    > > Dnia 2019-06-23 o godz. 12:27 ~Gdziexsir napisał(a):
    > > > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > > > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > > > >
    > > > > Kurs 22.03 startuje.
    > > > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    > > > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > > > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > > > >
    > > > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > > > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > > > >
    > > > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > > > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > > > >
    > > > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > > > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    > > > >
    > >
    > > > Sir a, skad tak dokladnie znasz szczegoly ktore nie sa dostepne dla zwyklego akcjonariusza.
    > > > Po 2 latach postanowles w chwili zejścia akcjon. ponizej 5% podzielic sie takimi informacjami. Akurat w trakcie tej pompy a teraz nic.
    > > >
    > > Jak to przeczytałem to odrazu wiedziałem ze jest spekulacyjna pompa:
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > >
    > > No właśnie gdzie ten gościu.
    > > Jasne 2 lata interesowania spółka w mikro-szczegółach i dostaje objawienia - postanawia się podzielić z leszczami tymi informacja akurat jak pompowali ,troska o kapiatął innych jest niesamowita na giełdzie że jeszcze ludzie się łapią na takie numery.
    > > Mało to takich objawiających sie na spolkach na chwilę ekspertów było a potem znikali jak sie waliło :)
    > >
    >
    > A jak go bronili obecnie poubierani.. Lykali akcje az pod 3.5.
    > I 2 lata tak sie interesowal a nie powiedzial drobnym ze po tej pompie na 3.5 będzie spadac :)
    >
    > Tylko dlaczego zniknol po tej podbitce. Juz nie chcial pomoc drobnym.
    >

Nakarmił leszcza i sobie poszedł proste :))

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~ben [192.71.249.*]
    Dnia 2019-11-10 o godz. 15:21 ~janowski napisał(a):

> Nakarmił leszcza i sobie poszedł proste :))
    >

Wrócił to będzie pompowanie i ubieranie, ciekawiło mnie czy po roku się pojawi . Sir pamietamy jak zachecałes do kupna i pisałeś aby się nie dać wyleszczyć :)) Kto cię posłuchał wisiał na haku wiele miesięcy a kto nie ładnie zarobił :))))

Do ilu będziesz pompować teraz na 4zł i wysyp?
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~co [159.203.44.*]
    A to nie ten sir co jak szło na 3.5 robił show??
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~ben [192.71.249.*]
    Dnia 2020-01-29 o godz. 13:40 ~co napisał(a):
    > A to nie ten sir co jak szło na 3.5 robił show??

Tak to on , ja tam zaryzykuje i zgram ponownie pod te ich zabawy ,liczę na sowity zysk ponownie. A koro już sa to niedługo powiniśmy iść na północ !
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Wacek [37.47.61.*]
    Ale w tym wątku cuchnie spółdzielnią. A fe.
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~co [46.101.211.*]
    Dnia 2020-01-29 o godz. 21:30 ~Wacek napisał(a):
    > Ale w tym wątku cuchnie spółdzielnią. A fe.

>
    > Kurs 22.03 startuje.
    >
    >
    >
    >
    > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty.
    > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw.
    > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.
    >
    > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia.
    > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .
    >

Powinno rosnąc pod raport jeszcze na ponad 5zł ,spółdzielnia chyba nie uciekała ,kim ten sir jest że pojawia sie tylko jak jest pompowaniea potem znika razem z reszta ? Czekamy na wzrosty

• Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~tom [89.134.183.*]
    Dnia 2020-02-24 o godz. 20:55 ~co napisał(a):
    > Dnia 2020-01-29 o godz. 21:30 ~Wacek napisał(a):
    > > Ale w tym wątku cuchnie spółdzielnią. A fe.
    >
    > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > >
    > > Kurs 22.03 startuje.
    > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > >
    > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > >
    > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > >
    > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    > >
    > > Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty.
    > > A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw.
    > > Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.
    > >
    > > Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia.
    > > Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .
    > >
    >
    > Powinno rosnąc pod raport jeszcze na ponad 5zł ,spółdzielnia chyba nie uciekała ,kim ten sir jest że pojawia sie tylko jak jest pompowaniea potem znika razem z reszta ? Czekamy na wzrosty
    >

Spółdzielnią to cuchnie na całej giełdzie :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [142.93.147.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [142.93.147.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Buaaaaaaaa [142.93.147.*]
    Sporo nagiil. Rok temu jak i teraz pod 5 hahaj
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Buuee [142.93.147.*]
    Brawo wy
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hyhy [68.183.201.*]
    Wysypal się hahajaja
  • Re: Sircharles gdzie on, jednorazowa rozpiska? Autor: ~Coo [116.203.47.*]
    Gdzie on