Tak mi to wygląda że cały ten dodruk dla inwestora to jakaś totalna ściema i że żadnego mln nie było , teraz od lipnego inwestora pani Inna , w ten czy też inny sposób otrzymała akcje gdzie łącznie posiada 2 mln . Niestety żadna kasa za tym nie idzie , bo to wszystko ściema !!! Takie mam wrażenie
Coś cicho , coś cicho , a pani Inna Ignatowa nagle posiada 2 mln akcji , a o zmianie posiadania nie informują . Czy może ktoś coś wie ? Czy tylko domysły ?
Będzie przejęcie, teraz na takie spółki będzie popyt. Lipny biznes i tanie koszta utrzymania a teraz jak wszystko ruszy, najpierw tąpnie ale potem ruszy to warto będzie takie spółki wykupić i wykorzystać w procesie technologicznym niż zakładać od nowa. To pozwala w pewnym stopniu na zaskoczenie inwestorów.
Tak masz racje Alek pani Inna to tylko słup któremu nic nie zrobią bo nic na siebie niema , a z jawnych to tylko ona została i to tyle w temacie . Tak czy siak trzeba poczekać na info bo straciło się 1.3 mln akcji i jestem ciekaw co się stało
Coś Ci się pomyliło z tymi udzialami. Też sprawdzałem na różnych stronach i jest różna aktualność. Tak że coś Ci się przewidziało, nie rób paniki tylko sprawdź aktualność tych danych bo apka być może dawno nie aktualna