• NWZ Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    będzie główny akcjonariusz czy nie będzie ..oto jest pytanie :) :)

link 
  • Re: NWZ Autor: wemus [188.146.227.*]
    Ale przecież tam się nic nie wydarzy na Walnym Zgromadzeniu, nic ciekawego.
  • Re: NWZ Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.35.*]
    Zawsze moze byc pelnomocnik
  • Re: NWZ Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    może ... fakt tylko pełnomocnik musi mieć pełnomocnictwo notarialnie o ile sie nie mylę ciekawe czy w obecnej sytuacji jest do załatwienia, a może pan O. wie że już wyjdzie ... niewidomych jest wiele jak zawsze :):) a widzę ze do rady ktoś chce wepchnąć nowego może swojego człowieka .. pod nieobecność głównego TFI Quercus SA
    ma największą liczbę głosów, a może do walnego ktoś będzie własnie chciał zdobyć przewagę i pozbiera troszkę z rynku ..pożyjemy zobaczymy :) :)
    Ja nie wiem wogóle po co ten Altus spadł z 14zł. na 2zł. przecież w firmie jest wszystko dobrze

rating AAA czyli bez długów sama kasa, obracają miliardami , złota spółka na GPW
    wygląda mi to na celowe zbicie kursu
  • Re: NWZ Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    najczęściej kurs spada dla tego, ze jest więcej sprzedających niz kupujących :) :)
  • Re: NWZ Autor: ~Zwyklyleszcz [46.76.0.*]
    jaja sobie robisz? nie patrz na wskazniki bo one pokazuja przeszlosc, aktywa spadly wiec nie maja juz 14 mld na zakupy, wiec nie bedzie takich zyskow jak byly, po drugie KNF moze odebrac licencje na zarzadzanie Fizami, tak wiec spadek na 2 zl byl uzasadniony, pytanie jak z tego wyjda???? Zastanawia mnie tylko jedno , jak spekuka skonczyla grac na Getinach tutaj pojawilo sie info z Mbankiem o mozliwym przejeciu, pytanie dlaczego tutaj nie ciagneli jak na Getinach???
    no na getinach i na ideabank one wzrosły najmocniej ponad 6 razy od dołka a Altus prawie wcale nie wzrósł,

a tutaj na Altus to może jeszcze będą ciągneli 10zł. należy się jak psu miska.
  • Re: NWZ Autor: ~Zwyklyleszcz [46.76.0.*]
    pod to wchodzilem ale niestety tutaj nie ma powtorki z getinow...tam szybko wyciagneli od dolkow tutaj juz pol roku idzie bokiem
[x]
ALTUS -3,78% 2,80 2026-04-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.