• Co wy tacy pesymisci Autor: ~Prof [94.254.151.*]
    To że było źle już jest w cenie.
    Czwarty kwartał już był lepszy.
    Prognoza na 2019 jest super.
    Chcecie to jutro sprzedawajcie PKC ja zostaje.
  • Re: Co wy tacy pesymisci Autor: ~fsfs [31.182.217.*]
    ja tez
  • Re: Co wy tacy pesymisci Autor: ~Furi [37.30.21.*]
    Tez zostaje a moze nawet dokupie. W 2019 nowa fabryka plyty wiorowej osiagnie pelna moc przez co obnizy koszty tego komponentu przez ktory tak spadly ostatnio wyniki. Nadprodukcje firma sprzeda z zyskiem. Poza tym sprzedaz w czwartym kwartale wrocila do normy z tego co pisza. Poza tym z tego co pisza sprzedaz produktow wrocila do normy po slabych pierwszych 3 kwartalach. Cytat:
    "Patrząc z perspektywy zakończonego roku 2018, mogę powiedzieć, że najtrudniejsze chwile Grupa Kapitałowama już za sobą. Już w czwartym kwartale 2018 r. sprzedaż wróciła do poziomu z roku 2017 i zapowiada się, że cały wysoki sezon 2018/2019 będzie lepszyod poprzedniego. Nasza inwestycja w fabrykępłyty wiórowej wydaje się już stabilnaizdecydowaną większość „problemów wieku dziecięcego”ma za sobą.Fabryka płytyutrzymuje od kilku miesięcy stabilnemoce produkcyjne, którepozwoląwyprodukować w roku 2019 około 450 tys.m3 płyty, cozabezpieczy 100% zapotrzebowania Spółki na płytę surową. Nadwyżkiw produkcji płyty wiórowejpodobnie jak w roku 2018, będziemy sprzedawaćna rynku innym odbiorcom."
[x]
FORTE 0,98% 20,70 2026-04-08 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.