Jest mnóstwo takich pereł z wizją rozwoju.. Petrol, infra, pik, get back, t2p...
P. S
Ile jeszcze takich których jeszcze nie znamy..?, nie twierdzę że to wałek.. po prostu nie wierzę
no i właśnie temu nie zarabiasz, bo nie inwestujesz tylko wchodzisz w momencie gdy się powinno już wychodzić... wiadomo, że można wtopić. co zrobić. takie życie. ale na każdej inwestycji można wtopić. tu jednak perspektywy szerokie. plany ambitne. umowa na lokale podpisana.
Być może.. Mnie intryguje dlaczego nie brał z rynku.. było przecież b. tanio chyba nawet po izej 0.18.. było o ile mnie pamięć nie myli nawet 200k do wzięcia (byłoby zapewne więcej arkusze lubią się zapełnić) DLACZEGO NIE BRAL Wtedy?????
mnie ta spółka interesuje, coś tam akcji mam, jedna i jedyna rzecz która mi tu nie pasi to brak obrotu, jak nawet dokupie to nie wyjdę żeby nie zaniżyć kursu o 10%, to jedyna rzecz, jakby nad tym popracowali to i dokupiłbym więcej. nawet teraz się nie otworzyło a którą mamy godzinę już
Kolego Mmmm, to zależy co dla kogo jest tanio. Jak piszesz że było 200k to co to jest przy 10mln, które Prezes kupił ostatnio. Kropla w morzu. Skoro Prezes brał po złotówce to obecna cena to smiech i promocja. Zobaczymy Do zakupu czy sprzedaży nigdy nikogo nie przekonam, ale już do myślenia zwłaszcza własnego to mogę namówić. Zobaczymy w tym roku kto miał racje.
Nie chce dobrać ale widzi ze spółka dobra i skomle bez argumentów. Prezes bierze z rynku? Piszą że mało. Prezes bierze 1o mln poza rynkiem ? Piszą i pytają czemu nie bierze z rynku hahah.
Posmiewisko z siebie robicie
Przeciw i żle o spółce piszą tylko ludzie, którzy nie mają akcji i trollują na spadki albo płatne trolliki. W dobre serce to już nikt nie wierzy, zwłaszcza w Polsce niestety. Jeśli nie wierzysz w spółke to nie kupuj, zmień forum i nie zawracaj d. Tyle w temacie.
Wolą kupować sami od siebie i ich wyznawcy ;pieją , że prezes bierze po 1 zł , śmiech na sali :) tak samo jak emisja, wielkie zachwyty, ale, że za aport to omijają, rajdy jak nic buahahhaha