Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > American Dream part 2 > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos.
Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą.
Dnia 2019-04-02 o godz. 15:57 ~tom napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > > American Dream part 2 > > > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos. > > Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą.
Tom ,przypuszczam ,że Gladki nigdy nie wyprodukował na swoim małym młynku ani grama biowęgla ... i jeśli nie wyprodukuje to nawet Gerda nie pomoże. Pozdr.
Dnia 2019-04-02 o godz. 16:12 pati_ napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:57 ~tom napisał(a): > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > > > American Dream part 2 > > > > > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos. > > > > Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą. > > Tom ,przypuszczam ,że Gladki nigdy nie wyprodukował na swoim małym młynku ani grama biowęgla ... i jeśli nie wyprodukuje to nawet Gerda nie pomoże. Pozdr.
To czym ja mam całą piwnicę zawaloną. Muszę sprawdzić co ta BD mi przysłała :)
Dnia 2019-04-02 o godz. 16:12 pati_ napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:57 ~tom napisał(a): > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > > > American Dream part 2 > > > > > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos. > > > > Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą. > > Tom ,przypuszczam ,że Gladki nigdy nie wyprodukował na swoim małym młynku ani grama biowęgla ... i jeśli nie wyprodukuje to nawet Gerda nie pomoże. Pozdr.
Żałuj Patuś ja mam dwa unikatowe woreczki biowęgla do użyźniania .Aż się łza w oku kręci że nie zarzuciliśmy świata tym towarem. Jest naprawdę super zapakowany ,nawet dotykając nierozpakowany woreczek czuje się tą jakość i jednolitość . Pasował by idealnie dla Ciebie na Twoją marną glebę:))
Dnia 2019-04-02 o godz. 18:44 swój napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 16:12 pati_ napisał(a): > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:57 ~tom napisał(a): > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > > > > American Dream part 2 > > > > > > > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos. > > > > > > Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą. > > > > Tom ,przypuszczam ,że Gladki nigdy nie wyprodukował na swoim małym młynku ani grama biowęgla ... i jeśli nie wyprodukuje to nawet Gerda nie pomoże. Pozdr. > > Żałuj Patuś ja mam dwa unikatowe woreczki biowęgla do użyźniania .Aż się łza w oku kręci że nie zarzuciliśmy świata tym towarem. > Jest naprawdę super zapakowany ,nawet dotykając nierozpakowany woreczek czuje się tą jakość i jednolitość . > Pasował by idealnie dla Ciebie na Twoją marną glebę:))
Patuś, onegdaj zagorzała zwolenniczka unikatowej technologii, uwęgliła już swą wiarę w ten unikatowy gruz :)
Dnia 2019-04-02 o godz. 18:44 swój napisał(a): > Dnia 2019-04-02 o godz. 16:12 pati_ napisał(a): > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:57 ~tom napisał(a): > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 15:51 pati_ napisał(a): > > > > Dnia 2019-04-02 o godz. 14:52 ~poeta napisał(a): > > > > > American Dream part 2 > > > > > > > > Tak ,wygląda na to ,że prezes Gładki zafundował akcjonariuszom wielki amerykański sen w stylu Elizabeth Holmes ze swoim Theranos. > > > > > > Tylko ciekawe czy jego partnerzy z Gerdy którzy mają wyłączność na Amerykę o tym wiedzą. > > > > Tom ,przypuszczam ,że Gladki nigdy nie wyprodukował na swoim małym młynku ani grama biowęgla ... i jeśli nie wyprodukuje to nawet Gerda nie pomoże. Pozdr. > > Żałuj Patuś ja mam dwa unikatowe woreczki biowęgla do użyźniania .Aż się łza w oku kręci że nie zarzuciliśmy świata tym towarem. > Jest naprawdę super zapakowany ,nawet dotykając nierozpakowany woreczek czuje się tą jakość i jednolitość . > Pasował by idealnie dla Ciebie na Twoją marną glebę:))
Nie twierdzę ,że Gładkiemu nie uda się w końcu uzyskać w swoich turbinach biowęgla o żądanych parametrach. Twierdzę natomiast ,że rzucił się na wielką wodę mając tylko chęci i rysunki bez gwarancji ,że wszystko zadziała i się pomylił. Obserwujemy spółkę już bardzo długo, widziałeś kiedyś jak pracuje prototyp,czyli ten mały młynek,myślę ,że nie.