• to już ich koniec Autor: ~Mirek [37.47.142.*]
    No to ładnie oskubali nieudacznicy z zarządu akcjonariuszy syf władowali na giełdę bezwartościowy chłam a teraz wywalanie i za moment ogłoszą bankructwo i tak ich przygoda z giełdą się zakończy. Ludzie zostaną z tym syfem bez grosza.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~rpg [31.11.128.*]
    Mirek załóż jakiś blog bo twój talent się tutaj tylko marnuje :P
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Mirek [37.47.142.*]
    Jeszcze dziś zobaczysz 20gr a koniec miesiąca będzie 1może 2gr. Tak zakończy się ich przygoda z giełdą a Ty bez grosza zostaniesz.
    Mirek, cieszę się, że dbasz o moje pieniądze. Będę od dziś spał spokojniej :)
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Enigma [217.99.254.*]
    Jedziesz Mirosław! Do zera!
  • Re: to już ich koniec Autor: ~JACEK [193.22.252.*]
    Obroty stosunkowo małe, nie wygląda to na masową ewaluację, raczej ktoś ktoś co trochę więcej kapitału celowo zaniża kurs i zbiera na dole. Obstawiałbym oczekiwanie na pozytywne info związane z realizacją skrytkomatów i poźniej ostry rajd, a miejsca na wzrosty jest sporo.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~rf- [86.63.116.*]
    No tak kolego, ale zwróć uwagę na fakt, że w WLKP nie dostaną dofinansowania, o skrytkomatach nic nie mówią. Umowa miała być zrealizowana partiami, a póki co są tylko przesunięcia terminów, więc najpewniej nie dostali ani jednego urządzenia. Nie wiadomo nawet kto miał im to dostarczać. Szukanie igły w stogu siana. Każdy zrobi jak uważa, jak dla mnie nie ma tu czego szukać, ale Wam życzę choćby spekulacyjnego rajdu. Pozdrawiam!
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Myślicie ,że ci co mają papierki to sypią i wychodzą .... z olbrzymią stratą . Akcje mieli za gotówkę i to 2 zeta najmniej , a ostatnio po 6 zł. I co sypią i sypią , poczekamy zobaczymy do ilu podbiją tym razem !!!!!!!!!!
  • Re: to już ich koniec Autor: ~wert [37.47.174.*]
    @rf Po Twoim wpisie wnioskuję, że wyszedłeś z akcji, czyli dobrze, bo sporo papierów przewinęło się w ostatnich tygodniach i być może za dużo jest w słabych rękach takich jak Twoje, liczących na kilkadziesiąt procent zysku, dlatego kurs jest duszony i akcje odbierane są przez ręce dużo mocniejsze. Takie rączki jak Twoje wejdą na wyższych poziomach, gdy coś się wyklaruje. Bez urazy, ale tak to chyba działa w tej chwili.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~obserwator [185.53.133.*]
    Tu możesz sprawdzić kto ma/miał dostarczyć maszyny .
    https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/publication/view/1096804

• Re: to już ich koniec Autor: ~ppp [185.55.66.*]
    MBK sp z o.o Szczecin, trzeba by było do nich zadzwonić i zapytać się czy część skrytkomatów już dostarczyli.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~paczki [82.1.104.*]
    ja się kontaktowałem, podobno 24 doszły na koniec zeszłego tygodnie, ciekaw jestem czemu nie informują
    Nie informują bo pewnie przeczytali posty na tym forum i stwierdzili, że takim ludziom obrzydzającym ich firmę innym, to nie będą nic mówić bo szkoda na to czasu i energii :)
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Ppp [205.201.55.*]
    Spokojnie jak pojawi się info to kurs wystrzelił na 1 zl
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Znudzony [188.146.160.*]
    Mówisz że będzie pozytywne info?
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Ppp [5.173.67.*]
    Trudno wyczuć, gdyby człowiek wszystko wiedział byłby milionerem, widzę, że nie ma jakiejś wielkiej wyprzedaży, tylko ktoś to zbiera, jak pojawi się zleconko kupna na 100000 wszyscy będą łykać jak młode pelikany, ostatnio jak poszło z 0,55 na 3 zł po moim zdaniem takim sobie info, to teraz może być znacznie wyżej, proszę pamiętać, że Midven nie sprzeda akcji w takiej cenie, deklarował to, a w arkuszu sprzedaży nie ma za wiele zleceń. Tutaj grupa spekulantow, może wywindowac kurs bardzo wysoko, a wsiąść do takiego pociągu, niestety trzeba posiadać stalowe jaja. Pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Znudzony [188.146.160.*]
    Też tak myślę że ktoś to kupuje pod coś. Cierpliwie czekam. Dzięki za Twoje zdanie.
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Mark [178.164.187.*]
    Paczki skad masz namiary na te firme, tez chcialem dzwonic ale nie moge znalezc tel, podaj gdzie moge znalezc kontakt to zadzwonie
  • Re: to już ich koniec Autor: ~paczki [82.1.104.*]
    Wystarczy złapać kogoś znajomego w Szczecinie, kto jest w stanie podjechać po numer telefonu. Wiem, trochę zachodu, ale jak chce się co uzyskać, to mus

• Re: to już ich koniec Autor: ~mati137 [193.22.252.*]
    Jak dla mnie firma krzak, nawet strony internetowej nie mają, co jest podstawą w dzisiejszych czasach.
    Dnia 2019-04-05 o godz. 15:48 ~mati137 napisał(a):
    > Jak dla mnie firma krzak, nawet strony internetowej nie mają, co jest podstawą w dzisiejszych czasach.

Kolega by zrobił rserarch a nie korzystał z przedpotopowej przeglądarki vintage :) Takie ośmieszanie się nie przystoi.. no ale może to lubisz :)
    link 

• Re: to już ich koniec Autor: ~Mark [178.164.187.*]
    Paczki byl znajomy pod wskazanym adresem i nie ma tam takiej firmy, ja mam 100 km do Szczecina to pojade w poniedzialek
  • Re: to już ich koniec Autor: ~Nickt [77.254.139.*]
    https://mbksklep.pl/pl/i/Kontakt-i-dane-firmy/9

https://allegro.pl/oferta/osmo-wisch-fix-srodek-mycia-podlog-drewnianych-1l-7722795029

http://m.krs-online.com.pl/mbk-sp-z-o-o-krs-5315666.html

NIP się zgadza.
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.