no trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! staryznajomy zawsze nagania na górkach, nigdy nie daje się wytrącić z równowagi i jest pełen optymizmu! pewnie siedzi w jakimś nazionale nederlanden i od roku upycha ten papier ulicy zawodowo!
chyba szykuje się wybicie, bo dawno nie naganiał, na górce powie że uśrednia aby więcej osób kupiło! on korzysta ze sztuczek handlowych mówię wam, uważać!
Strasznie prosty chłopak z Ciebie. Wyciągnij wątki z listopada 2018 ja wszyscy kupowaliśmy za grosze... a nie tych nie możesz, bo są ci aktualnie nie na rękę
Leszczyku nie zamierzałem sie tłumaczyć ale:
Pierwsze akcje kupowalem w pierwszym dniu po scaleniu dokladnie po 74 grosze i systematycznie dobieralem. Az do lutego gdzie znaczna czesc sprzedalem po 1.9-2.2.
W kolejnym dalej wzrosty i cos mnie podkusilo by odkupic nawet po 2.6 haha i ...zaczelo spadac. I wtedy tez jakos zaczalem sie "udzielac" na forum. Wywalilem wiekszosc akcji ktore mialem i ...usrednialem w dol bo przeciez wtedy wk byla 10 zl. Wtedy najtańsze zakupy zrobiłem we wrzesniu po 0,86 i to 2 x tyle ile mialem wczesniej. By nie placic duzego podatku od zysku pisalem juz ze sprzedawalem (i odkupywalem) realizując tez strate na tych najdroższych pakietach branych 2,6-1,8. I pit wyszedl mi zysk ok 20 k zl.
Obecnie akcji max z 10 x wiecej ile w styczniu 2019 a getin to ok 90% mojego portfela. Srednia obecna to 1,3 z groszami.
Wywalilem wiekszosc oczywiscie inych akcji i usrednialem kupujac tylko getin i troche noble (zreszta na nim sporo zarobilem).
To jakbys nie zrozumial inteligencie detektywie haha