https://m.bankier.pl/wiadomosc/PL-GROUP-S-A-Zawarcie-umowy-najmu-powierzchni-wystawienniczej-i-biurowej-7650737.html
Teraz czekać na efekty. 2020 myślę będzie przełomowy. Pakiecik zakopuje i ewentualnie będzie się usredniac w górę. Mam czas a tu za rok może być 2-3 zeta.
Czekamy na kolejne wieści ze spółki
Bardzo dobra informacja na koniec tygodnia i koniec kwartału. Czytając ten komunikat mam wrażenie, że będzie zależało im na szybkiej przeprowadzce do nowej lokalizacji i chyba czas najwyższy przenieść siedzibę do Warszawy.
Widocznie wszystko trzeba dokładnie poukładać , by ponownie zająć się kursem akcji..Dziś jest czas by pouzupupełniać portfel akcji..Jedni uśredniają inni po raz pierwszy kupują.Cierpliwie trzeba c z e k a ć !
na dniach też powinno być info w sprawie apki. co do kursu to chyba niektórym sie oczy otworzą jak już bedzie +20%. a tu jedno szarpniecie np 20 k z prawej i sa widły. tu do złotówki nie ma akcji prawei wcale. ok jak bedzie rosło to zarobieni beda wystawiać swoje akcje ale to norma. swoje tu odczekam bo warto. mam nadzieje, że inwestycja w lokal na powiślu nie pochłonie za dużo kasy bo w wyniakach to bedzie widać a są tacy co patrzą tylko wynik netto. ciekawy jestem jak operacyjnie wygląda 1 kw
Zgadzam się zTobą. Dla innych ta stagnacja kursu jest na tyle irytująca ,że wychodzą z waloru ze stratą -na pewno zakładali zysk zrealizować w ciągu kilku dni - a tu .........trzeba cierpliwości.Tego uczy giełda.