• Gordon czemu nie kupujesz ??? Autor: ~Hehe [37.47.69.*]
    Skoro piszesz że będzie lepiej niż na cfi ??
  • Re: Gordon czemu nie kupujesz ??? Autor: ~Gordon [80.49.254.*]
    Czemu unikasz merytorycznych wypowiedzi? czemu tutaj siedzisz? Co z tego masz?

Zacznij sam odpowiadać oczekując odpwiedzi na swoje pytania. A kupiłem ile chciałem niżej, bo jakbyś troszkę miał ogarnięcia to kupuje się jak się nikt spółka nie interesuje, a nie jak zaczyna rosnąć :)
  • Re: Gordon czemu nie kupujesz ??? Autor: ~Hehe [37.47.69.*]
    Spółka spada a nie rośnie, skoro wierzysz że będzie 7 zł czemu nie dokupisz chociaż za 10.000 zł ?? Jak będzie 7 zł twój pakiet wzrośnie 90.000 zł lekceważysz zysk ? Wierzysz w spółkę a nie chcesz zarobić ??
  • Re: Gordon czemu nie kupujesz ??? Autor: ~Gordon [80.49.254.*]
    Pisanie z toba jest jak gadanie ze ścianą :) odpisz po co tutaj siedzisz cały dzień i co z tego masz? :) marnujesz całe dnie, doslownie całe na pisaniu jak tu jest źle? :)
    Dla twojej wiadomości mam jeszcze inne dobre spółki :) Nie wiem ktora bardziej urosnie :) bo widzisz ja zajmuję się czymś pożytecznym za nie tak jak ty pisaniu całe dnie na forum spółki jak to jest źle i że nie warto kupować :) może napiszesz argumenty dlaczego ma nie rosnąć czy też dlaczego ma spadać i dlaczego ma być te mityczne 24gr? :) nie przeczytałem jeszcze ani jednego merytorycznego twoje wpisu, a było ich już paredziesiat. Trochę dziwnie dużo jak na kogoś kto akcji nie ma i uważa, że spółka jest zła? :)
[x]
STARHEDGE -11,06% 0,18 2026-05-15 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.