SZANOWNI Państwo. Pragnę Wam donieść, że byłem odbiorcą towarów z Pamapolu. Na ostanie zamówienie, które złożyłem dostałem negatywną odpowiedź, że nie dostanę ani kilograma produktów Pamapolu (towar będzie wyłącznie dla wybranych przez Pamapol). Pragnę zaznaczyć, że kupowałem około 40 ton miesięcznie. Gdy zwróciłem się ponownie, a w szczególności chodziło mi o pasztet nie dostałem pozytywnej odpowiedzi. Z tego wynika, że firma jest tak potężna, że napewno została sprzedana względnie zostanie sprzedana powyżej 10 zł. Sam chciałem dokonać zakupu większej ilości akcji czego do dziś dnia żałuję. Pozdrawiam .
Dnia 2019-03-28 o godz. 13:12 ~Skubany napisał(a): > SZANOWNI Państwo. > Pragnę Wam donieść, że byłem odbiorcą towarów z Pamapolu. Na ostanie zamówienie, które złożyłem dostałem negatywną odpowiedź, że nie dostanę ani kilograma produktów Pamapolu (towar będzie wyłącznie dla wybranych przez Pamapol). Pragnę zaznaczyć, że kupowałem około 40 ton miesięcznie. Gdy zwróciłem się ponownie, a w szczególności chodziło mi o pasztet nie dostałem pozytywnej odpowiedzi. Z tego wynika, że firma jest tak potężna, że napewno została sprzedana względnie zostanie sprzedana powyżej 10 zł. Sam chciałem dokonać zakupu większej ilości akcji czego do dziś dnia żałuję. Pozdrawiam .
proszę przesłać do mec. Biedrawy te informacje udokumentowane , a z arkusza wnika , że do 1,6 można kupić ok. 200 k akcji więcej będzie trudno
A skąd mogę być pewna?
Jakie będą czas pokaże, ja uważam ze wyniki celowo zaniżają i wyprowadzają zysk ze spółki aby zaniżać jej wartość, uważam ze takie machloje będą ścigane przez urzędy skarbowe i długie już tak nie utrzymaja
Wystarczy mieć gospodarstw o rolne i podatku nie trzeba płacić. Chyba że CBA coś wyczai:)
Wolne od podatku dochodowego są:
– dochody ze sprzedaży produktów roślinnych i zwierzęcych pochodzących z własnej uprawy lub hodowli, niestanowiących działów specjalnych produkcji rolnej, przerobionych sposobem przemysłowym, jeżeli przerób polega na kiszeniu produktów roślinnych lub przetwórstwie mleka albo na uboju zwierząt rzeźnych i obróbce poubojowej tych zwierząt, w tym również na rozbiorze, podziale i klasyfikacji mięsa
Czyli co zyski Pamapolu są w lewych fakturach od rolników, czy sami główni udziałowcy to rolnicy? Raczej mają zawyżone koszty zarządu i sprzedaży niewspomierne do przychodow.
A nie przyszło ci na myśl że jest to spowodowane wzrostem cen wieprzowiny? Popatrz na notowania. Może wstrzymują sprzedaż bo nie są w stanie utrzymać obecnej ceny rynkowej przy tym poziomie surowca?